Connect with us

4ος Όμιλος

Μαυρομάτης: Μας επηρέασε το γκολ

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Ηλυσιακού μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα την περασμένη Κυριακή από την Τρίγλια Ραφήνας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των ‘κιτρινόμαυρων’, Μάρκος Μαυρομάτης στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι κομβικό ρόλο στον αγώνα έπαιξε το σημείο που ο αντίπαλος προηγήθηκε αφού όπως υποστήριξε από τη στιγμή εκείνη και έπειτα επικράτησε μια νευρικότητα στις προσπάθειες των παικτών του. Αναλυτικά τα όσα τόνισε:Κάναμε μια προσπάθεια καλή και διεκδικούσαμε το παιχνίδι στα ίσια μέχρι να δεχθούμε το γκολ το οποίο ήρθε από μια ολιγωρία. Από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ επηρεαστήκαμε και η προσπάθεια μας να ισοφαρίσουμε έγινε με ανορθόδοξο τρόπο. Πιστεύω ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήταν αδικαιολόγητο και ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας με το αποτέλεσμα που σημειώσαμε την Κυριακή. Παρά την ήττα εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύω στη δουλειά που έχουμε κάνει και ευελπιστώ η συνέχεια να είναι η καλύτερη’.

‘Με σοβαρότητα στο Κύπελλο’

Από εκεί και πέρα, σήμερα η ιστορική ομάδα αύριο, Τετάρτη, ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου αφού για την 3η φάση του θεσμού υποδέχεται στις 16.00 τον Γ.Σ. Καισαριανής. Ο έμπειρος προπονητής δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και σε αυτό το παιχνίδι δηλώνοντας ότι η ομάδα κοιτάζει με σοβαρότητα τη συγκεκριμένη διοργάνωση:

Μας περιμένει ένα ματς που το κοιτάζουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Θα χρησιμοποιήσω αρκετά παιδιά που δεν έπαιξαν την Κυριακή, διότι θέλω να δώσω ευκαιρία σε κάποιους παίκτες αλλά και για το γεγονός ότι υπάρχει η αναγκαστική διάταξη με τους τρεις μικρούς’, ήταν τα λόγια του ικανότατου κόουτς.

Εκτός τρεις-Αμφίβολος ο Μακυρωνίτης

Για τον αυριανό αγώνα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μέξης, Κατσιγιάννης και Πουλάκος ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μακρυωνίτη του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.