Connect with us

slideshow

Μεγάλα ντέρμπι στο κύπελλο ΕΠΣΠ

Ποια είναι τα ζευγάρια

Published

on

Πραγματοποιήθηκε η προημιτελική κλήρωση κυπέλλου ΕΠΣΠ στα γραφεία της ΕΠΣΠ

 

Τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα κάτωθι :

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 1923 – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΕ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ .

 

Στην κλήρωση συμμετείχαν οι κάτωθι εκπρόσωποι των Σωματείων που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση : κ.κ. Πτερνέας,Ναούμης,Ταουξής, Μίσος , Μπάκας, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος,Πασπαλιάρης,Ξενάριος , Φαναρίτης , Μαριόλης .

Από την διοίκηση της ΕΠΣΠ παρών ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Μπρατσόλης και οι κ.κ. Βράκας, Στούκας, Βασιλόπουλος , Χολέβας, Κωστάκης .

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΠ ευχήθηκε καλή επιτυχία ! Σε όλους και οι καλύτεροι να βρεθούν στους 4 της επόμενης φάσης , του ιστορικού Ερασιτεχνικού Κυπέλου Πειραιά .

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλου κ. Χολέβας ευχήθηκε καλούς αθλητικούς αγώνες και ενημέρωσε ότι τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης επόμενης Φάσης οργανώθηκε να πραγματοποιηθούν στις 9/1/2013.

Η Διοίκηση της ΕΠΣΠ ευχήθηκε καλή προετοιμασία σε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση και με Υγεία , Καλές Γιορτές και Αθλητικό Πνεύμα να συναγωνιστούν στις 9/1/13 με στόχο να φιλοδοξήσουν να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ερασιτεχνικών Σωματείων Πειραιά που οργανώνεται να πραγματοποιηθεί τα μέσα Μαρτίου 2013 στον Ναό του Ποδοσφαιρικού Πειραιά – Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply