Connect with us

7ος Όμιλος

Μεγάλη επιστροφή του Ηλία Σταύρου στην Καλλιθέα

Published

on

Ο Αύγουστος είναι η περίοδος του μονταρίσματος για όλες τις ομάδες με την Καλλιθέα να δείχνει ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο βάσει της δυναμικής που διαθέτει.

Ο Νίκος Παντέλης μετά το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό πέρυσι είχε δηλώσει ότι η ομάδα εφόσον έμενε στην κατηγορία θα έβαζε ψηλά τον πήχη και το έχει αποδείξει με τις μεταγραφικές της ενέργειες.

Η ομάδα καθηερινά προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα διαθέτει παίκτες ποιότητας και στις τέσσερις γραμμές και σήμερα επήλθε ακόμη μια σπουδαία συμφωνία.

Συγκεκριμένα μετά από τρια χρόνια και μερικούς μήνες, στο σύλλογο του κέντρου επιστρέφει ο 30χρονος μέσος ,Ηλίας Σταύρου που αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του Νίκου Παντέλη.

Μετά από μια τρελή και επιτυχημένη σεζόν στον Ασπρόπυργο ο Βυρωνιώτης άσος είπε το ναι στη διοίκηση Παπαδόπουλου επιστρέφοντας στην Καλλιθέα.

Τα 12 γκολ στις 25 εμφανίσεις πέρυσι πιστοποιούν ότι ο Σταύρο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των πρωταθλητών που βρέθηκαν αρκετούς βαθμούς πίσω από την Καλαμάτα όμως κατάφεραν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Παντέλης και Σταύρου συστήθηκαν για πρώτη φορά το 2010-2011 όταν η σεζόν στον Αθηναϊκό κίνησε το ενδιαφέρον του έμπειρου προπονητή, όπου εκείνη την περίοδο εισηγήθηκε στην διοίκηση Σαλευρά την απόκτηση του νεαρού τότε μέσου.

Ακολούθησαν πετυχημένες σεζόν με τον Σταύρου και την Καλλιθέα να δημιουργούν μια δυνατή σχέση αφού ο ποδοσφαιριστής αρκετές σεζόν πραγματοποίησε φοβερά παιχνίδια με την ιστορική ομάδα. Το 2014-2015 ακολούθησε μια σεζόν στους Τράχωνες και το πρωτάθλημα της Football League ενώ την περίοδο 2015-2016 επέστρεψε στην ομάδα της Καλλιθέας. Το 2016-2017 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του Ολυμπιακού Βόλου στην Γ Εθνική όπου σε 25 ματς πέτυχε 2 γκολ, για να ακολουθήσει η χρονιά στο Αιγάλεω την περίοδο 2017-2018 όπου σε 17 ματς με τη φανέλα του Σίτι ο Σταύρου βρήκε 3 φορές την αντίπαλη εστία.

Όλα αυτά συνηγορούν ώστε ο Σταύρου να αποτελέσει μέλος της φετινής ομάδας που θα θέσει υψηλούς στόχους.