Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τη Νέα Ιωνία

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι η αποστολή του Ιωνικού στο ματς με τη Νέα Ιωνία είχε αυξημένο δείκτη δυσκολίας. Άλλωστε η ομάδα των βορείων προαστίων βρισκόταν σε καλή κατάσταση καθώς προερχόταν από θετικό αποτέλεσμα στη Ραφήνα και η ψυχολογία κυμαινόταν σε υψηλά επίπεδα. Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου επιβεβαίωσε και το απόγευμα της Κυριακλης, ότι στο φετινό πρωτάθλημα δικαιούται να έχει υψηλές προσδοκίες και αυτό διότι μπόρεσε να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ιωνικό. Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στο προσφυγικό σωματείο σημείωσε ο πολύπειρος Γιώργος Μπάρκολου στο 60′ με κεφαλιά πιστοποιώντας ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται. Από την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες είχαν την ατυχία να χάσουν τον Γιώργο Κατσίκη με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν τις λύσεις που χρειαζόταν επιθετικά. Μάλιστα, ο έμπειρος μέσος φαίνεται ότι χτύπησε σοβαρά στη διεκδίκηση της μπάλας με το Νίκο Αχμέτ στο 2′, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι έχει υποστεί ρυγμώδες κάταγμα. Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τους υπόλοιπους δυο μήνες. Όσον αφορά τους παίκτες του προσφυγικού συλλόγου, έπαιξαν έξυπνα και κατάφεραν να χτυπήσουν σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες τους βάζοντας στο σακούλι ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και κατάφεραν να απειλήσουν σε δυο περιπτώσεις με τον Τσίγκα όμως οι προσπάθειες του χαρισματικού επιθετικού δεν βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ να προηγηθούν. Συγκεκριμένα, ο Α. Καραχάλιος έφυγε στη κόντρα από δεξιά και με ωραία σέντρα βρήκε τον Μπάρκογλου ο οποίος με κεφαλιά ‘κρέμασε’ τον Αδαμόπουλο πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον αγώνα. Στη συνέχεια η μοναδική ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο ήταν ο Ιωνικός όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως με τους Μαρή και Μπερνιδάκη.

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Καριατλής, Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Καραγιάννης, Αλ. Καραχάλιος (92′ Βογατσάς), Τύρπος, Χλωρός (62′ Σπαγής), Μπάρκογλου (86′ Ρικούνοβ), Νησαριώτης

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτσής (77′ Μπερνιδάκης), Λοϊζίδης (79′ Κουτσογιαννόπουλος), Τσίγκας, Κατσίκης (10′ λ. τρ. Μαρής), Ντούλιας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply