Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό στου Ζωγράφου-Τρόμαξαν με Στρατάκη

Published

on

Ο Εθνικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πήρε μια μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις με 2-1 απέναντι στον Ηλυσιακό για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ωστόσο το ματς περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Αιτία αποτελεί ο τραυματισμός του αρχηγού των ‘κυανόλευκων’, Άκης Στρατάκης ο οποίος στο 42′ έμεινε αναίσθητος στο έδαφος καθώς του γύρισε η γλώσσα. Παρότι οι συμπαίκτες του και οι αντίπαλοι ρώτησαν εάν είναι καλά, ο υψηλόσωμος στόπερ δεν έδωσε απάντηση με το φόβο να κυριεύει όλο τον κόσμο του γηπέδου. Εν τέλει με τη βοήθεια του φυσιοθεραπευτής του Εθνικού, Βασίλη Τζώρτζη και του γιατρού του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής ανέκτησε τις αισθήσεις του ωστόσο μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή και υποβάλλεται στις καθιερωμένες εξετάσεις.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι που έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και προηγήθηκαν στο 29′ με σουτ του Μάναλη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 37′ με τον Καντούτση να ισοφαρίζει με κεφαλιά, με τον Εθνικό στην επανάληψη να πατάει πολύ καλύτερα και να επιβάλλει το ρυθμό του σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες, όπως εκείνη του Μάναλη όπου ο Καντούτσης έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 80′ ο Λεωνιδόπουλος είχε δοκάρι με προβολή ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Πεχλιβανίδης προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η πίεση του Εθνικού απέφερε καρπούς στις καθυστερήσεις, όταν ο Μάκης Παυλάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με προβολή χάρισε τη νίκη στο συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Σηφάκης, Μέξης, Σαμιώτης, Καντούτσης, Σύσκος, Πιπίνης, Φλέγγας, Στρίγγας (56′ Κουντου), Μάλτσι (63 Βουτσιώτης), Ιωάννου (69′ Ξαγοραρης), Μιχαλόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης (44′ λ.τρ. Μπένα), Πεχλιβανίδης, Κατίδης, Λεωνιδόπουλος, Σουλελές (50′ λ.τρ. Γερόλυμος), Μαναλης, Βλάχος (80′ Μαρούδας), Κομνηνός.