Connect with us

4ος Όμιλος

Μειμάργολου: Δεν τα παρατήσαμε

Published

on

Η στήλη “ΔΗΛΩΣΕΙΣ” της επίσημης ιστοσελίδας της Τριγλίας Ραφήνας, φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τον Χρήστο Μεϊμάρογλου. Έναν πολύτιμο παίκτη στο κέντρο της άμυνας, που δίνει κάθε Κυριακή σιγουριά στην ομάδα της Ραφήνας.

Καλησπέρα Χρήστο. Δύσκολη και παλληκαρίσια ισοπαλία την Κυριακή με τον Φωστήρα, στο γήπεδο του Ταύρου.

Καλησπέρα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεχθήκαμε πολύ νωρίς το γκολ από στημένη φάση και πέσαμε ψυχολογικά. Όσο πέρναγε όμως η ώρα, πατούσαμε καλύτερα και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι, ακόμη και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες. Τελικά έστω και ένα λεπτό πριν την λήξη, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Την Κυριακή η Τριγλία δίνει ένα δυνατό αγώνα στην Ραφήνα, με αντίπαλο τον Εθνικό. Πως βλέπεις το παιχνίδι αυτό;

Το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Εθνικός είναι ένα πολύ καλό σύνολο και θα πρέπει να παλέψουμε, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τρία παιχνίδια και η Τριγλία είναι αήττητη. Μέχρι που μπορεί να πάει αυτή η ομάδα;

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, θα δείξει το μέλλον. Είμαστε μια οικογένεια, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με τον προπονητή μας και έτσι θα συνεχίσουμε.

Και στον Ταύρο, όπως και στο γήπεδο του Ηλυσιακού, ο κόσμος της Τριγλίας σας ακολούθησε και έκανε αισθητή την παρουσία του. Τι έχεις να μας πεις για τους φιλάθλους της ομάδας;

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που και στον Φωστήρα όπως και στον Ηλυσιακό ήταν κοντά μας. Τον χρειαζόμαστε και την Κυριακή με τον Εθνικό, να γεμίσει το γήπεδο.