Connect with us

slideshow

Μελίσσια – Δόξα Βύρωνα 0-3 (φωτο)

Published

on

Μία ακόμη ευρεία νίκη πέτυχε η Δόξα Βύρωνα, μετά από εκείνη με το Καματερό την περασμένη Κυριακή(4-1). Θύμα των «κυανόλευκων» αυτή την φορά ήταν τα Μελίσσια, στην έδρα των οποίων και επικράτησαν με το εμφατικό 3-0. Το σκορ για τον σύλλογο των νοτίων προαστίων άνοιξε με αυτογκόλ, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Αντωνόπουλος Π., μόλις στο 5′. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Γώγο στο 53′, ενώ ο Παπανδρέου στο 58′ έγραψε το τελικό 3-0. Η φάση του αγώνα όμως έγινε στο 80′. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μελισσίων Κατσιούλης εκτέλεσε πέναλτι, με τον Τσαβδαρίδη όμως να αποκρούει, αλλά στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα πάει και πάλι στον Κατσιούλη, με τον πορτιέρο της Δόξας να αποκρούει ξανά και να κρατάει το μηδέν για λογαριασμό της ομάδας του. Τέλος να τονίσουμε την παρουσία των οπαδών της Δόξας στο γήπεδο των Μελισσίων, οι οποίοι έκλεψαν για ακόμη μία φορά την παράσταση. Διαιτητές ήταν οι Τάσης, Γεωργής και Ταρανάς.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Τσουκαλάς Π.(80′ Τζαννετής), Νέμι(75′ Βουνισέας), Αντωνόπουλος Ευ., Αγγελίδης, Αντωνόπουλος Π., Σκορδάς, Τσουκαλάς Φ., Κατσιούλης, Λυμπούσης, Τριανταφυλλόπουλος(55′ Τζελίλι)

ΔΟΞΑ: Τσαβδαρίδης, Κουβαριτάκης(26 λ. τρ. Χαλβατζής), Ψωμάς, Παπαχειμώνας, Κέντρος(77′ Βακερλής), Ρέλλος, Ρόπας, Γκουντελίντσας(46′ Ζαφειράκης), Φώσκολος, Γώγος, Παπανδρέου

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply