Connect with us

7ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Όταν γυρίσουν οι στόπερ θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα”

Published

on

Παρά την ήττα με 2-0 από το Φωστήρα, ο προπονητής της Θύελλας Ραφήνας έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την απουσία των βασικών του στόπερ, Σαντίκου και Φύτρου.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

”Εμείς έχουμε βασικό πρόβλημα, οι βασικοί μας κεντρικοί αμυντικοί είναι τραυματίες και μας δυσκολεύει στην οργάνωση της οπισθοφυλακής. Σαν γενική εικόνα η ομάδα μας είχε καλά διαστήματα, αλλά πληρώσαμε την αδυναμία μας στο αμυντικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Φωστήρας έκανε δυο ευκαιρίες και πέτυχε ισάριθμα τέρματα. Νομίζω ότι όταν γυρίσουν τα παιδιά αυτά και αναφέρομαι στους Σαντίκου και Φύτρο θα έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη για την ομάδα γατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να έχω εικόνα αφού λείπουν βασικοί παίκτες”.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του που επέστρεψε ως αντίπαλος στο Ταύρο, ο πρώην προπονητής του Φονεα ειπε

”Σίγουρα ο Φωστήρας είναι μια μεγάλη ομάδα. Εγώ πήγα σε μια συγκεκριμένη στιγμή που τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα, όμως, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το σύλλογο καθώς και από τη διοίκηση της ομάδας και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη φιλοξενία τόσο τον πρόεδρο, κ. Πανταζή όσο και τον κόουτς κ. Γεωργούλη”.