Connect with us

slideshow

Μεταγραφικό ξέσπασμα από Βύζαντα..

Published

on

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ έκλεισε εντυπωσιακά το μέτωπο των μεταγραφών αποκτώντας παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Παίκτης του Βύζαντα είναι ο 25αχρονος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Παναχαϊκής Ανδρέας Λαμπρόπουλος καθώς υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους . Σε δηλωσεις του ευχαρίστησε την ΠΑΕ για το αμείωτο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο Κο Κοσσυβάκη.

Επίσης παίκτης του Βύζαντα είναι ο γκολκίπερ Χρήστος Πουρής που υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο δηλώνοντας ότι ήρθε στην ομάδα διότι τον συγκίνησε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Βύζαντα.

Ακόμα παίκτης της ομάδας είναι ο 29 ετών αργεντινός μέσος Σεζαρ Κάστρο με προηγούμενη θητεία σε Ατρόμητο Αθηνών , ΠΑΣ Γιάννενα και τελευταία στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Επίσης αποκτήθηκαν ο 22 ετών κεντρικός αμυντικός Πασχάλης Σπαγης από την Τριγλια Ραφήνας, ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός Vladimir Rumenov, από την Λ.Πλοβντιβ ομάδα β εθνικής Βουλγαρίας και ο 26χρονος φορ Bellino Vito από την Βενεζουέλα

Η μεγάλη όμως έκπληξη είναι η συμφωνία με τον ΝΤΙΑΛΟ.Ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα να υπογράψει με τον ΒΥΖΑΝΤΑ .

Μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο μεγαλομέτοχος Κος Κοσσυβάκης δήλωσε Πιστοί σε όσα είχαμε υποσχεθεί στον φίλαθλο κόσμο των Μεγάρων ενισχύσαμε σημαντικά την ομάδα .Συνεχίζουμε μ ε γνώμονα πάντα το συμφέρον του ιστορικού Βύζαντα. Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply