Connect with us

slideshow

Μεταγραφών συνέχεια για Πανναυπλιακό..

Published

on

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του συλλόγου για την νέα σεζόν ο Πανναυπλιακός ανακοίνωσε την μεταγραφή τριών ακόμη ποδοσφαιριστών. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Τρία ακόμη νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας μας: πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Δημήτρη Μανιάτη με θητεία στον Παναργειακό, Εν. Μιδέας και Αστέρα Δρεπάνου, τον μέσο Ανδρέα Καλιαμούτο που έχει αγωνιστεί στον Παναργειακό, Εν. Μιδέας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και Αργοναύτη Ν. Κίου και τον τερματοφύλακα Αλέκο Ρόζη που θέλησε να κλείσει την πλούσια καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Mέλη της Πανναυπλιακής οικογένειας θα συνεχίσουν να είναι οι νεαροί ταλαντούχοι Μανώλης Μιχαλόπουλος και Γιώργος Τσουρδίνης . Στην προετοιμασία της ομάδας μας παίρνουν μέρος αρκετοί ποδοσφαιριστές με σκοπό να πείσουν την τεχνική ηγεσία και να αποκτηθούν.

Η διοίκηση της ομάδας ,αντιλαμβανόμενη βεβαίως τη δύσκολη οικονομικά εποχή, κάνει μεγάλο κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της περιοχής να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανναυπλιακού . Πρέπει να γίνει κατανοητό από αρχής ότι η ΄΄κινητήριος δύναμη ΄΄ κάθε συλλόγου είναι ο κόσμος του. Το μέγεθος της δυναμικής της ομάδος μας τη νέα χρονιά εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό ,από τη στήριξη που θα υπάρχει από τους φιλάθλους μας . Άρα όλοι συμμετέχουμε – συνδιαμορφώνουμε τον Πανναυπλιακό που θέλουμε να έχουμε.

 

Τέλος ενημερώνουμε τους Φίλαθλους ότι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 5.30 μμ , στο Στάδιο Ναυπλίου, ο Πανναυπλιακός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (Κ20).

foto B&G

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply