Connect with us

slideshow

Με απουσίες η προετοιμασία στον Ιωνικό

Published

on

Η απουσία του Άγγελου Δημητρίου που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στη εκπνοή του νικηφόρου αγώνα της ομάδας με τον Ατρόμητο και η ενδεχόμενη απουσία τόσο του αμυντικού μέσου Παναγιώτη Σιμιτσή που τραυματίστηκε στον ίδιο αγώνα και αντικαταστάθηκε όσο και του μέσου Σπύρου Παπασπύρου που αγωνίζεται με την εθνική ομάδα Νέων στο Κατάρ και θα επιστρέψει το Σάββατο, απασχολούν την τεχνική ηγεσία της ομάδας που βρίσκεται σε αναζήτηση λύσεων για την κάλυψη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των απουσιών.

 

Οι τραυματίες Μακρυωνίτης, Κουτσογιαννόπουλος και Μπουλούλης συνεχίζουν την θεραπεία τους ενώ ο Μπάμπης Σταμπούλογλου δεν υπολογίζεται για τον κυριακάτικο αγώνα καθώς θα εκτίσει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που του είχε επιβληθεί λόγω της αποβολής του με κόκκινη την περσινή αγωνιστική περίοδο.

 

Ο Αθηναίος διαιτητής Χαράλαμπος Τσουκαλάς θα διαιτητεύσει τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ρούβα με βοηθούς διαιτητές τους Χρήστο Βασιλάκη και Κωνσταντίνο Δεληθοδωρή.

 

Η πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο Πειραιά, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων του Ιωνικού που διαπιστώνουν οτι τα όσα εγκωμιαστικά είχαν ακουστεί στη διάρκεια της προετοιμασίας για την ομάδα δεν ήταν υπερβολές άλλά απλή καταγραφή της πραγματικότητας.

 

Το ενδιαφέρον για τον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα της ομάδας είναι μεγάλο με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων. Οι διοικητικοί παράγοντες του Ιωνικού δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όχι μόνο απο την εικόνα της ομάδας αλλά και απ´ αυτήν των φανατικών οπαδών που στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στου Ρέντη όχι μόνο εντυπωσίασαν με τον όγκο και το πάθος τους αλλά παρέδωσαν και μαθήματα αθλητικής συμπεριφοράς και εκφράζουν την βεβαιότητα ότι ανάλογες εικόνες θα σημειωθούν και στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ρούβα.

 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής καλούν τους φίλους του Ιωνικού στον αγώνα της Κυριακής επισημαίνοντας οτι δύναμη του Ιωνικού είναι ο κόσμος του.

 

Ο Μάρκος Δήμος και οι παίκτες του, με βάση τα όσα έχει δείξει η ομάδα τόσο στους αγώνες προετοιμασίας όσο και στον πρώτο επίσημο αγώνα, έχουν πετύχει τον πρώτο και βασικό στόχο που ήταν να παίζει η ομάδα με το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου θεαματικό, ελκυστικό και κυρίως ποδόσφαιρο ουσίας και αποτελεσμάτων. Απομένει τώρα στους φίλους του Ιωνικού να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης για να απολαύσουν το θέαμα, να στηρίξουν την ομάδα, να χαρούν το αποτέλεσμα και να γίνουν συμμέτοχοι των επιτυχιών του Ιωνικού.

 

 

Τα εισιτήρια για τις θύρες 1 κ 2 στοιχίζουν 10 ευρώ ενώ για τη θύρα 3 η είσοδος είναι 5 ευρώ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply