Connect with us

4ος Όμιλος

Με αρκετές δοκιμές ξεκίνησε ο Ερμής Ζωνιανών!

Published

on

Με αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία το επόμενο διάστημα θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Βασίλη Καραϊσκου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ερμή Ζωνιανών για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

 

Η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 22 Ιουλίου στο γήπεδο του Αλμυρού με 23 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων δύο Βέλγοι και ένας Βραζιλιάνος οι οποίοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του προπονητή του Ερμή όπως και πολλοί ακόμη.

Από τους «καινούργιους» του Ερμή, προπονήθηκαν οι Γιακουμάκης, Κορτσινίδης, Παπαδιός ενώ από τους «παλιούς» οι Ανδρεαδάκης, Πλουσής, Παρασύρης, Ρουμπάκης, Μπριλάκης, Μπέρκης και Στρατήγης ενώ απουσίαζαν οι Μήτρου και Σταθόγλου.

Την πρώτη τους προπόνηση -υπό δοκιμή- με τα «πράσινα» έκαναν οι Βέλγοι Franklim Pires-Esukamai και Prince Dongosi, ο Βραζιλιάνος Rodriges αλλά και οι Χαλκιαδάκης, Χρήστου, Νικηφόρος, Μανουσάκης, Ξημεράκης, Κάββαλος, Γεμιστός, Τσαμπουράκης και Αραβιστάνης.

Στην προπόνηση συμμετείχε κάνοντας ατομικό πρόγραμμα και ο Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την διοίκηση του Ερμή, απλά αναμένουν την μετάθεση του νεαρού τερματοφύλακα στο Ηράκλειο για να πέσουν οι υπογραφές.
Πηγή: grandsport