Connect with us

4ος Όμιλος

Με γκολ του Τερζή ο Εθνικός 1-0 το Ηράκλειο

Published

on

Αξία στο  διπλό που πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βάρη έδωσε ο Εθνικός Πειραιά αφού η ιστορική ομάδα επικράτησε και του Ηρακλείου με 1-0 βελτιώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη θέση της στην κατάταξη. Συγκεκριμένα, με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη έπιασε τους Ηλυσιακό, Ερμή Ζωνιανών, Ιωνικό στην 5η θέση έχοντας συγκεντρώσει σε 10 ματς 16 βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα των βορείων προαστίων, που σε ακόμη ένα ματς εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία, παρά την αξιόμαχη προσπάθεια δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε αυτή τη φορά παραμένοντας στην προτελευταία θέση μαζί με την Επισκοπή. Οι νερατζούρι είχαν καποιες καλές στιγμές όμως δεν τα κατάφεραν ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αγνοούν τη νίκη από την 3η αγωνιστική όταν και είχαν επικρατήσει του Ερμή Ζωνιανών.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με τον Ευθυμιάδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού το πλασέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον Βουτσινά. Η πρώτη απειλή του Εθνικού καταγράφηκε στο 19, όταν απο φάουλ του Ντάλλα απο μέσα αριστερά βρήκε το κεφάλι του Τερζή  του οποίου η κεφαλιά κόντραρε σε σώματα και έφυγε κόρνερ. Στο 20′ και στο 23′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ισάριθμες περιπτώσεις πέναλτι θεωρώντας ότι αμυντικοί του Εθνικού υπέπεσαν σε χέρι εντός περιοχής με το διαιτητή να μην καταλογίζει πέναλτι προκαλώντας την οργή των νερατζούρι.

Στο 24′ το σουτ του Στρατάκη έφυγε άουτ, με τον Τερζή στο 49′ να λύνει το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους όταν με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στα τελευταία λεπτά, το Ηράκλειο προσπάθησε να απειλήσει όμως δεν τα κατάφερε αφού δεν βρήκε ανοιχτούς διαδρόμους με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Εθνικός: Boυτσινάς, Στασινός,Γερόλυμος,Μαντζώρος,Τερζής, Μαρτίνος, Μάναλης, Ντάλλας, Αργυρίου(80 Αλημπάς), Στρατάκης, Γιαννουλάκης(46′ Λεωνιδόπουλος)
  Ηράκλειο:Δράμπαλης,Ρέντζης,Κατσούλης,Ντούνης,Μαιστόροβιτς,Σπανός,Αλεξίου,Ευθυμιάδης(68 Σιμιτζής),Καλιαμπάκας,Ρούπι(60 Τζανέτος),Νταβαρίνος(75 Λουσαράκης)