Connect with us

slideshow

Με δέκα όμιλους το περιφερειακό!

Published

on

Διατηρεί τελικά 10 τους ομίλους η ΕΠΟ την περίοδο 2012-2013 παρά τα σχέδια αναδιάρθρωσης που είχαν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα. Δηλαδή πολύς λόγος για το τίποτα…

Δεκατρείς ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή και είναι οι εξής: Κτηνοτροφικός Αστέρας Καλληράχης (ΕΠΣ Γρεβενών), Ενωση Άνθειας/Αρίστεινου (ΕΠΣ Εβρου), Θύελλα Αμπελοκήπων (ΕΠΣ Ζακύνθου), ΠΑΟ Κρύας (ΕΠΣ Ηπείρου), Διλινάτα (ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης), Μολαϊκός (ΕΠΣ Λακωνίας), Αστέρας Μαγικού (ΕΠΣ Ξάνθης), Αρης Αμφιάλης (ΕΠΣ Πειραιά), Μ. Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου (ΕΠΣ Πέλλας), Πανσαμιακός (ΕΠΣ Σάμου), Ελλάς Ανω Καλλινίκης (ΕΠΣ Φλώρινας), Αετός Βαρβάρας (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου (ΕΠΣ Χίου).

Ετσι, οι όμιλοι που θα παραμείνουν δέκα και θα έχουν από 10 έως 13 ομάδες. Ο καταρτισμός θα γίνει με τα περσινά δεδομένα, με μόνη αλλαγή την μετάθεση των ομάδων από τα νησιά όπως γίνεται κάθε σεζόν.

Τη Δευτέρα (3/9) θα γίνουν γνωστές οι ημερομηνίες των κληρώσεων για τα νέα πρωταθλήματα και μετά τις εκλογές της ΕΠΟ θα αποφασιστούν και πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο.

Οι όμιλοι θα έχουν ως εξής:

7ος όμιλος 11 ομάδες

8ος όμιλος 11 ομάδες (από Λέσβο και Χίο)

9ος όμιλος 12 ομάδες (από Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, και Σάμο)

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply