Connect with us

4ος Όμιλος

Με ελλείψεις ο Εθνικός

Published

on

Δύσκολη αποστολή για τον Εθνικό που αγωνίζεται στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη.

Οι Πειραιώτες αν  και αγωνίζονται με έναν εκ των διεκδικητών της ανόδου και μάλιστα μέσα στην έδρα του , θα παίξουν χωρίς άγχος με σοβαρότητα χωρίς να αδιαφορήσουν .

Όμως και από αυτό το παιχνίδι δεν θα λείψουν τα προβλήματα . Εκτός από τον αρχηγό Άκη Στρατάκη που συνεχίζει να παραμένει εκτός ομάδας μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του , αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος για να επανέλθει, θα απουσιάσουν δυο ακόμα βασικότατοι ποδοσφαιριστές . Είναι οι Τάσος  Στασινός και Δημήτρης Μαρτίνος που συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες .

Αντίθετα επανέρχεται μετά από δυο αγωνιστικές και ο Μάκης Παυλάκης που εξέτισε την ποινή του.

Στον σημερινό αγώνα ενδέχεται να ξεκινήσει και ο Γιώργος Κατίδης που αγωνίστηκε σαν αλλαγή την περασμένη εβδομάδα στον αγώνα με την Κηφισιά  επανερχόμενος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

  • Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών προκρίθηκε ο Εθνικός μετά την νίκη του με 5-4 επί του Ερμή στον Κορυδαλλό.

Τα τέρματα πέτυχαν οι Μήτσης, Γεωργαμλής, Δημόπουλος, Κλεινάκης, Παπαχρήστος

Στο παιχνίδι αυτό ο Δημήτρης Κολοβός χρησιμοποίησε τους  Γιαλεσάκη, Μουτάφη Β., Σεμερτζίδη., Χαραλαμπόπουλο, Γεωργαμλή, Μανωλά, Κατικαρίδη, Μήτση, Δημόπουλο, Ντρέλια, Κλεινάκη, Χόρτσα, Παπαχρήστου, Ασλάνη .