Connect with us

4ος Όμιλος

Με επιτυχία ο χορός του Ερμή Ζωνιανών στο κέντρο ‘ΟΜΑΛΟΣ’

Published

on

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο “ΟΜΑΛΟΣ” ο χορός της ομάδας του Ερμή Ζωνιανών για τη σεζόν 2016-2017. Υπό τις μουσικές μελωδίες του συγκροτήματος του Μανώλη Κονταρού, ο κόσμος που κατέκλυσε το κέντρο διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο.

Το λόγο στην αρχή πήρε ο Γιάννης Παρασύρης ο οποίος τόνισε:

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με αυτή την ομάδα μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να περάσουμε καλά. Η παρουσία της ομάδας μας για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Γ” Εθνική μόνο τυχαία δεν είναι. Αρωγοί αυτής της προσπάθειας είστε και εσείς.

Κοντά μας βρίσκονται οι χορηγοί της φανέλας της ομάδας μας, ο Παπαδόπουλος Βασίλης, η Παρασύρη Ρούλα με το ξενοδοχείο “ΛΑΖΟΣ” στα Ζωνιανά αλλά και οι χορηγοί με τις ταμπέλες του γηπέδου.Είναι αυτοί που κάθε Κυριακή είναι στο γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε όλους. Το πρόγραμμα που ακολουθεί θα καλύψει ακόμη μια αφορά το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού που τον ευχαριστούμε πολύ. Θα υπενθυμίσουμε ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται για κάποιο λόγο και αφορά την ενίσχυση της ομάδας’.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το παρών και στήριξε την προσπάθεια.