Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με λυτρωτή τον Γκατετασβίλι η Ατλαντίδα στους ‘8’

Published

on

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο ΑΟ Ατλαντίς απέδειξε ότι η Β’ ΕΠΣΑΝΑ είναι μικρή κατηγορία για να την χωρέσει αφού στο ματς Κυπέλλου με τον Νικηφόρο επικράτησε με 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση της στην προημιτελική φάσ του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. ‘Χρυσός’ σκόρερ των νικητών ήταν ο Λάσα Γκατετασβίλι ο οποίος στο 70′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Χρυσάφη πέτυχε το τέρμα που χάρισε στην ομάδα από την Ανθούσα την πρόκριση. Στο 73′ ο Χρυσάφης είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους ενώ στο 82′ την ίδια κατάληξη είχε για την Ατλαντίδα το σουτ του Γκατετασβίλι στο 82′. Οι φιλοξενούμενοι που στάθηκαν αρκετά καλό είχαν την ευκαιρία να πάνε το ματς στην παράταταση όμως το σουτ του Αποστολόπουλου στις καθυστερήσεις πέρασε μόλις άουτ

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Γιώργος Τσούνης) Φυλακτός, Παππάς, Τσιτοφώτος, Πάσσαρης, Πούλιος, Καρποντίνης, Τσαδήμας (82′ Φώσκολος), Στασινόπουλος (66′ Πανόπουλος), Καγιάς, Χρυσάφης, Λάσα.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ () Καυκιάς, Ρίζος Π., Παπακώστας, Αλβανός, Μωυσιάδης, Χένερι, Μαρσέλος (73′ Καταραχιάς), Χαρικιόπουλος, Ρίζος Θ., Δούβος, Κεγιαδάκης (46′ Αποστολόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply