Connect with us

4ος Όμιλος

Με λυτρωτή τον Δωροβίνη ο Φωστήρας παρέμεινε στην κορυφή

Published

on

Ομάδα που δείχνει να μην ζαλίζεται στις υψηλές πτήσεις αποδεικνύεται ο Φωστήρας ο οποίος με γκολ του Δωροβίνη στις καθυστερήσεις επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Γλυφάδας με 2-1 φιγουράροντας για ακόμη μια εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.  Ο’ Φονέας’ παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση με δεδομένο ότι ισοφαρίστηκε, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, αφού έτσι όπως απέδρασε από το Ηράκλειο, κατάφερε με ανάλογο τρόπο να πάρει ακόμη μια τεράστιας σημασίας νίκη η οποία διατήρησε το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου στην κορυφή. Αντιθετα η Γλυφάδα τα έχει με την τύχη της αφού γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις παραμένοντας σε δύσκολη θέση. Στο α’ μέρος το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν σε όλο τον αγώνα.

Στην επανάληψη, με την είσοδο των Κούτρου και Στάμου, η ιστορική ομάδα του Ταύρου αύξησε την πίεση της και κατάφερε να προηγηθεί στο 70′ με τον Στάμο να γράφει το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα, η Γλυφάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως η κεφαλιά του Μπούμπα κατέληξε στο δοκάρι της εστιας του Μπότου. Λίγο αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ ισοφάρισε, τιμωρώντας την παλιά του ομάδα. Κι ενω όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα έμενε μέχρι τέλους, ο Σπύρος Δωροβίνης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μανάλη και πέτυχε ακόμη ένα σπουδαίο γκολ για τον Φονέα αφού με σουτ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-1

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θανάσης Μπέλλος): Ζιόγκας, Τσιτοφώτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Σταμπούλογλου, Μπούμπας, Παντελής (88′ Ψαράκης), Ντούνης (86′ Μουσάι), Καλογιάννης, Κόντι, Κατσίβελας (55′ Κόκκαλης)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ντάφλας (46′ Κούτρος), Καϊμακαμούδης (55′ Στάμος), Όγκμποε (95′ Κολιόπουλος), Δωροβίνης, Λάσκαρης.