Connect with us

6ος Όμιλος

Με οδηγό Μουζάκη ο Εθνικός 4-1 τον γενναίο Αιολικό

Published

on

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 4-1 επικράτησε ο Εθνικός Πειραιά του μαχητικότατου Αιολικού, ο οποίος μόλις από το 6′ έπαιζε με δέκα παίκτες.

Μόλις στο 6′ λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Ζαχαρή, που ανέτρεψε τον Παντελίδη οριακά εκτός περιοχής. Μάλιστα από αυτή τη φάση ο Εθνικός προηγήθηκε, χάρη στην έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ηλιόπουλου.

Παρά τη ψυχρολουσία και την αποβολή, ο Αιολικός δεν πτοήθηκε και στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισε με τον Κονδύλη.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες πίεσαν και ξανά πήραν το προβάδισμα με τον Φερναντίνιο στο 34′.

Στην επανάληψη όσο οι γηπεδούχοι δεν “καθάριζαν” το ματς, ο Αιολικός παρέμενε στο παιχνίδι, καθώς αν και με δέκα παίκτες, είχε μια αξιοπρεπή παρουσία. Μάλιστα έφτασε στο τέλος του αγώνα μια “ανάσα” από την ισοφάριση, αλλά ο εντυπωσιακό γκλοκίπερ Μουζάκης απέκρουσε τις προσπάθειες των Κουρούπη(86′), Πάτα(87′) και Τακίδη(87′), κρατώντας τον  Εθνικό μπροστά στο σκορ.

Στα τελευταία λεπτά οι Πειραιώτες διεύρυναν τη νίκη  τους με γκολ των Λύγκου(90′) και Αποστόλου(93′).

Άψογος ο διαιτητής Φωκάς(Αχαΐας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μουζάκης, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Παντελίδης, Ντάφλας, Φερναντίνιο, Αποστόλου, Σάμιος (88′ Παπαγεωργίου), Διάκος (68′ Κώστας), Ηλιόπουλος (68′ Λύγκος)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Ζαχαρής, Αγριμάκης, Κουρούπης, Πάτας (86′ Πρωτούλης), Τακίδης, Νικολάου, Γιουκαρής, Αποστολόπουλος (46′ Γκέζος), Λαμπράκης (68′ Μουζακίτης), Κονδύλης, Μουκίδης (7′ Βρονταράς)