Connect with us

Γ Εθνική

Με πρωταγωνιστή τον Λουτριώτη ο Ιάλυσος στην επόμενη φάση

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τίμο Λουτριώτη που σε ακόμη ένα φετινό ματς για τον Ιάλυσο έδειξε την κλάση του ,ο  Ιάλυσος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών επικρατώντας του Κερατσινίου στο Σχιστό με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια, 1-1 παράταση). Το συγκρότημα του Γιώργου Σάββενα παρότι δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μάλιστα, η πρόκριση των νησιωτών αποκτά ιδιαίτερα σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιξαν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κοκκίνη με δεύτερη κίτρινη (46′).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 14′. Ο Πλύγκος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τσαλκιτσίδη στο σουτ του Μάθιου και με προβολή έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι ροσσονέρι δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ με τους Κουρκούτη, Φούντα και Χανιώτη χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Η πίεση του Κερατσινίου καρποφόρησε στο 32′ όταν ο Χανιώτης με κεφαλιά μετά το φάουλ του Τουρνά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 74′ ο Τουρνάς έπιασε το σουτ αναγκάζοντας στον Λουτριώτη να πραγματοποιήσει σπουδαία επέμβαση. Στο 83′ ο Μπατής είδε το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Λουτριώτη, με τον Χανιώτη στα πρώτα λεπτά της παράστασης να μην μπορεί με κεφαλιά να κάνει το 2-1.

Στην διαδικασία της παράτασης το Κερατσίνι ήταν ανώτερο, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα ο αγώνας να οδηγηθεί στην παράταση όπου εκεί η κλάση του Τίμου Λουτριώτη μίλησε. Συγκεκριμένα, ο πορτιέρο των νησιωτών αποκρούοντας δυο πέναλτι χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση.

Η διαδικασία των πέναλτι

1-0 Χανιώτης (Κερατσίνι)

1-1 Ρεκλείτης (Ιάλυσος)

2-1 Κουρκούτης (Κερατσίνι)

2-2 Μαρίνου  (Ιάλυσος)

Αστοχεί Μαριώλης (Κερατσίνι)

2-3 Π. Αθανασίου  (Ιάλυσος)

3-3 Τουρνάς (Κερατσίνι)

3-4 Α. Αθανασίου  (Ιάλυσος)

Αποκρούει Σιδέρης (Κερατσίνι)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Σάκης Δέδες):  Τσαλκιτζίδης, Σφυρογιαννάκης, Γκουριώζης, Μαργιώλης, Βάτης, Μπάτης, Ψυχογιός, Φούντας (74′ Μάλλης), Χανιώτης, Τουρνάς, Γκιάτης (119′ Σιδέρης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Λουτριώτης, Σαχίνης (46′ Φονσέκα), Κοκκίνης, Αθανασίου Π, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Αθανασίου Α, Πλύγκος (60′ Μαρίνου), Μαθιός, Χειμωνέττος (60′ Σπάρταλης)