Connect with us

4ος Όμιλος

Με σπασμένα φρένα η Τρίγλια, 2-1 τον ΟΦΗ!

Published

on

Μια καταπληκτική Τργιλια απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης αφού πραγματοποιώντας μεγαλειώδης εμφάνιση επικράτησε με 2-1 του τραγικού σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς, ΟΦΗ ο οποίος ήδη βρίσκεται εκτός στόχου όσον αφορά την διεκδίκηση της ανόδου. Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα που πανηγύρισε την 8η νίκη στο πρωτάθλημα παραμένοντας ωστόσο στην 2η θέση της κατάταξης, παρουσίασε σε ακόμη ένα ματς θετικά στοιχεία, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που παρέμεινε στην 9η θέση με 11 βαθμούς απέχοντας πλέον από την κορυφή 17 πόντους. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Τρίγλιας αφού στο 8′ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0 εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το κόρνερ του Μανδύλη. Στη συνέχεια, οι παίκτες του ΟΦΗ προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς να τα καταφέρουν με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα στο 29′ με τον Δάρρα το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού για οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους, ο Βασιλείου τσίμπησε τη μπάλα προτού του Καμσερίδη με τη μπάλα να φεύγει άουτ,με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Το β’ μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο δηλαδή με γκολ. Συγκεκριμένα, από μια ασυνεννοησία που έγινε στην άμυνα του ΟΦΗ στο 52′, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και αφού πέρασε τον Κασμερίδη εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον ΟΦΗ γράφοντας το 20, κάνοντας παράλληα δυο τα τέρματα του στον αγώνα.  Στη συνέχεια ο Νίκος Γκουλής τα έπαιξε όλα για όλα παιρνότνας στο γήπεδο τον Δήμο Τζέκο με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 59′. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ του Γιάννη Κοιλιάρα ο Σαχινίδης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους νικώντας το Λέτσο μειώνοντας σε 2-1. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε γρκαν κινιόλ με τους γηπεδούχους να αμύνονται μαζικά, χτυπώντας στην αντεπίθεση, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που προσπάθησε μα βαθιές μπαλιές έχοντας στόχο τον Τζέκο και τον Σαχινίδη να απειλήσει. Λίγο μετά το 2-1, ο Λέτσο είπε όχι στην κεφαλιά του Κοιλιάρα, ενώ ο Αλβανός πορτιέρο είπε και πάλι όχι στο Φάουλ του Μαρτσάκη στο 81′. Στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα, ο  προωθημένος Κώτσιος είδε το σουτ που έπιασε να φεύγει απελπιστικά άουτ.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Καρδάρης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Τσέπας, Σκαφίδας, Μανδήλης, Γούλας, Κόντης (77′ Μάλτσι), Βασιλείου (82′ Κότσι), Παπαδόπουλος (90+2 Λαζούρας).

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης (32′ λ.τ. Βιγιαφάνε), Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Φαμπίνιο (84′ λ.τρ. Μαρτσάκης), Κοιλιάρας, Πόποβιτς (53′ Τζέκος), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.