Connect with us

4ος Όμιλος

Με την ατυχία, αλλά και τη διαιτησία τα έχουν στην Προοδευτική

Published

on

Με την ατυχία τους αλλά και με τη διαιτησία τα έχουν στην Προοδευτική.

Η ομάδα  έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στον προχθεσινό αγώνα με τον Ηλυσιακό , έχασε πολλές ευκαιρίες με πιο σημαντικές τα 4 ( !!!) δοκάρια αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη.

Παράλληλα υπάρχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κουκούλα από την Μυτιλήνη που έκανε πολλά λάθη σε βάρος της ομάδας  και  δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Λέκκα ενώ έκοψε αναίτια τον Ζελέκου που έμπαινε μόνος του για να δώσει φάουλ υπέρ του έξω από την περιοχή.

Χαρακτηριστικά ο Γενικός Αρχηγός της Κορυδαλλιώτικης ομάδας Αλέκος Νταβέλης δήλωσε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την ομάδα μας που με την απόδοση της έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό  δρόμο. Όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και με την διαιτησία . Που έδειξε  για μια ακόμα φορά ότι δεν σέβεται την Προοδευτική, την τεράστια ιστορία της , αλλά και τον ιδρώτα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας .  Ο Κουκούλας σφύριξε την Κυριακή λες και ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. . Τα σφυρίγματα του ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις περίεργα. Εμείς δεν θέλουμε να μας παίξουν ευνοϊκά . Θέλουμε αντικειμενική διαιτησία και μόνο .»

Και ο κ. Νταβέλης  κατέληξε:

« Θα πρέπει οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ να προσέχουν τους ορισμούς των διαιτητών . Δεν μπορεί να μας ορίζουν από την Μυτιλήνη, τα Χάνια και άλλες μακρινές διαιτητές για να κάνουν το αγροτικό τους. Και στην Κρητικές ομάδες να ορίζουν διαιτητές από την Κρήτη . Δεν είναι δίκαιο αυτό. Χώρια ότι μας εξοντώνει οικονομικά.»