Connect with us

4ος Όμιλος

Με όπλο τον κόσμο της η Προοδευτική

Published

on

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την Προοδευτική που υποδέχεται σήμερα στην έδρα της τον Ηλυσιακό .

Όλο αυτό το διάστημα με την διακοπή του πρωταθλήματος και το ρεπό  οι« βυσσινί» έκαναν μια μίνι προετοιμασία  και βελτίωσαν κάποια πράγματα όσον αφορά την τακτική τους.

Ο Πάρης Ανδράλας με τον συνεργάτη του Βασίλη Σπέρτο επέστησαν την προσοχή των παικτών τους στο σημερινό παιχνίδι και τους ζήτησαν να είναι ιδιαίτερα σοβαροί και πειθαρχημένοι ώστε να συνεχίσουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους.

Θα απουσιάσουν ο Κουσουρής που έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του καθώς και ο Δηλαβέρης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση προχθές το βράδυ και αποκλείστηκε.

  • Έκκληση προς τον φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής για να ενισχύσει την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι  κάνει ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Λεμονής .Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις οι φίλαθλοι της Προό  αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών και θα είναι όπως πάντα κοντά στην ομάδα .

«  Θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους  για να βοηθήσουν όπως πάντα την προσπάθεια των παιδιών »τόνισε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Κορυδαλλιωτών .

  • Οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού που θα βρεθούν σήμερα στο γήπεδο , θα καθίσουν στην Θύρα 3. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει ειδικό ταμείο επί της οδού  Χρυσοστόμου Σμύρνης.