Connect with us

slideshow

Μια ανάσα από τη Γ’ Εθνική ο Εθνικός Πειραιά

Λύγισε και τον Πανερυθραϊκό με 2-0 και θέλει ακόμα τρεις βαθμούς για να “κλειδώσει” την άνοδο

Published

on

Την καλύτερη του εμφάνιση στα πλέι οφ για τη Γ’ Εθνική πραγματοποίησε χθες ο Εθνικός Πειραιά, όπου λύγισε στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου 2-0 τον «άχρωμο» Πανερυθραϊκό και σε συνδυασμό με τη νίκη του Χαϊδαρίου επί της Οδηγήτριας(2-1) έχει μια «χρυσή» ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική να σφραγίσει την άνοδο στο ματς με το Χαϊδάρι. Αντίθετα τα πράγματα δυσκόλεψαν αρκετά για την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.

Οι Πειραιώτες παίζοντας παθιασμένα ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που παρουσιάστηκαν νωθροί και χωρίς να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία μπροστά από τα καρέ του Βουτσινά. Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» μεταξύ των σωρειών από ευκαιρίες που έχασαν είχαν και τρία δοκάρια με τους Παυλόπουλο(8’, 68’) και Σάμιο(37’)

Ένα πέναλτι και μια εκτέλεση φάουλ έκριναν τη νίκη του Εθνικού. Στο 26’ μετά από προσπάθεια του Σάμιου μέσα στην περιοχή ο Παπαθανασίου έπεσε με τάκλιν για να τον ανακόψει, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του, με αποτέλεσμα να καταλογίσει σωστά το πέναλτι ο διαιτητής Σοσώνης. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο ψύχραιμος Σούφλας για το 1-0.

Στην επανάληψη το «τρίποντο» των γηπεδούχων «καθάρισε» ο Ξενιτόπουλος στο 81’ που σκοράρε σε δεύτερο σερί ματς πάλι με φάουλ.

Από τον Εθνικό δεν υπήρξε παίκτης που να υστερήσει, ξεχώρισαν όμως οι Παυλόπουλος, Σάμιος, Σαμιώτης και Ξενιτόπουλος. Ο μόνος που διασώθηκε από τον μέτριο Πανερυθραϊκό ήταν ο έμπειρος Χατζής.

Εξαιρετικός ο διαιτητής Σοσώνης(Φθιώτιδας), ενώ εύκολο έργο είχαν οι βοηθοί Καραγιάννης και Μπούνος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Σαμιώτης, Μαριόλης, Παυλάκης(52’ Σταφσουλάι), Σούφλας, Λύγκος(88’ Πολυχρονίδης), Σάμιος, Παυλόπουλος(74’ λ.τρ. Σκαφτούρος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Πήδουλας, Παπαθανασίου(63’ Γλυνός), Παπαδόπουλος(80’ Μπαστέας), Γκριτζάς, Αδρακτάς, Χατζής, Αντιόλ, Λάσκαρης(88’ Γιαννόπουλος), Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

                                                              

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply