Connect with us

slideshow

Μιλάνε οι μεταγραφές του Εθνικού

Και οι πέντε είναι …υπέροχοι

Published

on

Και οι…πέντε είναι υπέροχοι ,αλλά και έτοιμοι για να βοηθήσουν μαζί με τους παλιούς τον Εθνικό να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Κώστας Ανδριόλας, Απόστολος Σταφσουλάι, Μανώλης Λύγκος, Αργύρης Σάμιος και Δημήτρης Γιουβανέλης μίλησαν στο Εθνικός Tv για τη νέα πρόκληση στην καριέρα τους αλλά και τον στόχο που έχουν με τη νέα τους ομάδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

 

ΑΝΔΡΙΟΛΑΣ : Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Εθνικός είναι νοικοκυρεμένο σωματείο με βαριά φανέλα ..Κάποιες ομάδες συναντάνε δυσκολίες και λόγω κάποιων κακών συγκυριών η ομάδα βρέθηκε στο Α Τοπικό .Ωστόσο έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει και εμείς θα δώσουμε τα πάντα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα γιατί το αξίζει .

 

ΣΤΑΦΣΟΥΛΑΙ: Πρώτη φορά παίζω σε τέτοια ομάδα και είμαι χαρούμενος. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο .Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου να μπω στο κλίμα της ομάδας. Η φανέλα είναι βαριά ,αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

 

ΛΥΓΚΟΣ:Αυτή την κίνηση την έκανα γιατί υπάρχει προοπτική . Θεωρώ ότι η ομάδα είναι για παραπάνω επίπεδο ,αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύουμε μέσα στο γήπεδο..

Το άθλημα δεν είναι ατομικό ,αλλά ομαδικό. Ξέρω πολλά από τα παιδιά ,τον προπονητή ,τον γυμναστή και υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν υπόσχομαι γκολ αλλά ότι θα δίνω τα πάντα για την ομάδα

 

ΣΑΜΙΟΣ: Νιώθω σαν ένα οικείο περιβάλλον ξέροντας πολλά από τα παιδιά της ομάδας και τον προπονητή. Τα νέα παιδιά ήρθαμε για να βοηθήσουμε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να πετύχει τον στόχο της γιατί δεν της αξίζει να βρίσκεται εδώ

 

ΓΙΟΥΒΑΝΕΛΗΣ: Το κλίμα είναι πολύ καλό και φαίνεται και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Προσωπικά νιώθω σαν να είμαι εδώ πολλά χρόνια. Η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της ,δουλεύουμε σκληρά και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply