Connect with us

slideshow

Μισό πληρώνεις, δύο εισιτήρια παίρνεις

Πανστρατιά στην Κόρινθο με φόντο τη Θήβα

Published

on

Για το μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Θήβα προετοιμάζονται στην Κόρινθο αφού το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο θα είναι κάτι σαν …ορεκτικό για την ομάδα του Γιώργου Τόγια.

Το κλίμα αισιοδοξίας στην «Μπάρτσα» μετά τη νίκη στον Πόρο και την αναρρίχηση στην πρώτη θέση έχει πιάσει ταβάνι και είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση επινοεί αρχές σύγχρονου μάνατζμεντ για να φέρει πιο πολύ κόσμο κοντά στην ομάδα. Στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια δεν υπήρχε καν εισιτήριο ενώ τώρα στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο, η γενική είσοδος αποφασίστηκε να είναι 5 ευρώ αλλά θα δίνεται παράλληλα και μια δωρεάν πρόσκληση για τον αγώνα με τη Θήβα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Κορίνθου έχει ως εξής:

«Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας επί του Πόρου στον προσεχή εντός έδρας αγώνα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου στις 4/12/2011 και ώρα 15:00 ο Πρόεδρος της ομάδας μας Πάνος Μπεθάνης και το Δ.Σ. αποφάσισαν η γενική είσοδος να είναι 5 € και ταυτόχρονα να δίνεται μια πρόσκληση για δωρεάν είσοδο για το μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΘΗΒΑ που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου στις 18/12/2011 ώρα 15:00.

Υπενθυμίζουμε η είσοδος για τα παιδιά και τις γυναίκες θα είναι δωρεάν».

 

 

 

 

 

Από το γραφείο τύπου

του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply