Connect with us

7ος Όμιλος

Μιχάλης: Ματς βαρόμετρο για το Αιγάλεω κυρίως

Published

on

Με δυο απουσίες θα παραταχθεί η Θύελλα Καμαρίου στον αγώνα που ακολουθεί με το Αιγάλεω για το εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο.

Η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε ανάλυση αντιπάλου, αφού, το γήπεδο ήταν βαρύ και το τεχνικό επιτελείο ήθελε να αποφύγει τυχόν νέους τραυματισμούς και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μάρκος Φύτρος, ο Νίκος Δημητρκόπουλος που είναι τραυματίες, ενώ, μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμοι οι Μανέ και Γιαννής των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί.

Ο Κώστας Μιχάλης αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

”Είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι βαρόμετρο για το Αιγάλεω κυρίως για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας όλα τα παιχνίδια τα κοιτάμε το ίδιο. Στόχος μας σε όλα τα ματς είναι η νίκη, από εκεί και πέρα, όμως σεβόμαστε το Αιγάλεω, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και θα κάνουμε προσπάθεια μέσα στο γήπεδο να βγάλουμε όσο καλύτερα πράγματα μπορούμε και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε από το ματς”. 

Για τη μεταγραφή του Γιαννή, ο έμπειρος κόουτς έκανε το εξής σχόλιο: ” Ο Γιαννής είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι σα να μην έφυγε ποτέ. Έλειψε ουσιαστικά αυτούς τους 2.5 μήνες όμως ξέρει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα, πατάει πάνω στη φιλοσοφία και στηρίζει τη φιλοσοφία που έχει η ομάδα μας. Δεν χρειάζεται προσαρμογή και νομίζω ότι είναι και αυτός ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας”.