Connect with us

slideshow

Μοίρα: Να σταματήσει η αντιπαράθεση στην Ελευσίνα

Published

on

Να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης με τον Πανελευσινιακό επιχειρεί η πρόεδρος του Ελευσινιακού, Μαρία Μοίρα τονίζοντας με νόημα ότι όλοι για την Ελευσίνα παλεύουμε. Αναλυτικά η δήλωση της κας Μοίρα έχει ως εξής:

«Ο Κυρίαρχος στόχος του Ελευσινιακού είναι ένας, μέσα από τον οποίο θεωρούμε ότι θα επιτευχθούν και οι δευτερεύοντες στοχοι του. Να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φυτώριο ταλέντων. Να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της πόλης (ακόμα και σε άπορα μέσα από τον θεσμό των αναδόχων που έχουμε δημιουργήσει), μέσω των Ακαδημιών να μάθουν να αθλουνται και να στοχεύουν στην νίκη. Αν επιτευχθεί αυτός ο στόχος ,τότε δεν θα χρειασθεί να κυνηγάμε εμείς το πρωτάθλημα. Αυτό για να επιτευχθεί θέλει χρόνο ,θέλει ποιότητα, θέλει καθαρότητα ,θέλει επίπεδο ευγενους άμιλλας, όμως δεν βιαζόμαστε και δεν παρασυρόμαστε.

Όσον αφορά τον Πανελευσινιακο, επειδή πολλά ακούγονται, εκ μέρους του Ελευσινιακου που αντιπροσωπεύω θέλω να τονίσω πως η ΙΣΤΟΡΙΚΗ πρωτοκαθεδρία του Πανελευσινιακου δεν αμφισβητείται από κανέναν . Η ιστορία του και η ταύτιση του με την πόλη της Ελευσίνας δεν αφήνει περιθώρια για όποια αντιπαλότητα παρά μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα και είναι επίσης αυτονόητο ότι κάθε ομάδα που αγωνίζεται στοχεύει στην νίκη. Άλλωστε όλοι για την Ελευσίνα παλεύουμε από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ευρύ λαϊκό άθλημα το οποίο ενώνει ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους.

Καλό είναι να το έχουμε στον νου μας και να προσπαθήσουμε όλα τα σωματεία να συνεργασθούμε σε επίπεδο πολιτιστικό, να δώσουμε μια άλλη διάσταση στο ποδόσφαιρο και να αξιοποιήσουμε τις πολλές δυνατότητες που δίνει, προσφέροντας πρότυπα σε μια κοινωνία που διαλύεται ,ας μην απογοητεύσουμε τον κόσμο που αγαπάει τον αθλητισμό, ας γεμίσουμε τα γήπεδα και ας μην αφαιρεσουμε και τις λίγες πηγές χαράς και εκτόνωσης που του έχουν απομείνει..»

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Με εκτίμηση

ΜΑΡΙΑ ΜΟΙΡΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply