Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά για Ερμή και Γιούχτα

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι του Μαρκομιχελάκειου τουρνουά που διεξάγεται στις Αρχάνες.

Στο πρώτο παιχνίδι, Γιούχτας και Ερμής Ζωνιανών ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και ο νικητής κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου ο Γιούχτας επικράτησε με 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι.

Το παιχνίδι ήταν κυρίως δύναμης και μονομαχιών στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Γιούχτας προηγήθηκε με τον Λουλακάκη με κεφαλιά στο 10′ μετά από σέντρα του Λουλάκη και στο 25′ ο Ερμής Ζωνιανών ισοφάρισε με κεφαλιά του Μπριλάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανουσάκη.

Στην διαδικασία των πέναλτι όπου οι Αρχανιώτες επικράτησαν με 7-6, για τον Γιούχτα ευστόχησαν οι: Κασσωτάκης, Μπιλτσάρι, Τσαίνης, Σεληνιωτάκης, Κωστάκης, Χατζησεβαστός, Λουλακάκης και αστόχησε ο Λουλάκης ενώ για τον Ερμή Ζωνιανών ευστόχησαν οι Μποχώνης, Μπέρκης, Ταβλαδωράκης, Μπαστάνης, Ανυφαντάκης, Μπριλάκης και αστόχησαν οι Ανδρεαδάκης – Ρουμπάκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας: Δημαράκης(25′ Καλυκάκης), Κωστάκης, Κουκάκης, Λουμπάκης, Σεληνιωτάκης, Μπιλτσάρι, Λουλάκης(30′ Καλαιτζάκης), Κασσωτάκης, Τσαίνης, Παχάκης(30′ Χατζησεβαστός), Λουλακάκης

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Μπριλάκης, Μποχώνης, Μπέρκης, Ταβλαδωράκης, Μπαστάνης, Γεμιστός, Μανουσάκης, Στρατήγης

Πηγή: grandsport.gr