Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στο Κρητικό ντέρμπι

Published

on

Πριν από τον αγώνα χαρακτηριζόταν ως ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια και αυτό διότι ο τοπικός χαρακτήρας δεν επέτρεπε σε κανένα να προχωρήσει με ασφάλεια σε προβλέψεις για το ντέρμπι μεταξύ της Επισκοπής και του Ερμή Ζωνιανών. Άλλωστε, η δεινή βαθμολογική θέση που κατείχαν αμφότεροι ανάγκασε τους δυο συλλόγους να κυνηγήσουν τον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά το τελικό 1-1 δεν θα πρέπει να άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δυο ομάδες οι οποίες τα έδωσαν όλα τα για τη νίκη. Στο α΄μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 29′ άνοιξαν το σκορ με τον Σκουτέλη να πλασάρει τον Γεωργίου και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 10. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη μπήκαν δυνατά όντας πίσω στο σκορ και κατάφεραν στο 55′ να φέρουν το ματς στα ίσια χάρις σε κεφαλιά του Μποτωνάκη. Στη συνέχεια οι φάσεις που δημιουργήθηκαν ήταν ελάχιστες με τον Ερμή να απειλεί με τους Πλουσή και Στρατήγη και την Επισκοπή με τον Ηλιόπουλο.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Επισκοπή έμεινε στην 13η θέση μαζί με το Ηράκλειο και την Γλυφάδα έχοντας συγκεντρώσει 6 βαθμούς, ενώ ο Ερμής έχοντας ματς λιγότερο συγκατοικεί στην 10η θέση μαζί με τους Ατρόμητο Πειραιά και ΠΑΟ Κρουσώνα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκωνιάς): Γεωργίου, Αγτζίδης, Πάτας, Μποτωνάκης, Παπαδήμας(45’ λ.τ. Κρητικός – 88’ λ.τ. Γούλας), Δελήμπασης, Σπάσιτς, Φοβάκης(54’ Ηλιόπουλος), Χαλκιαδάκης, Τοπάλι, Σταυρόπουλος

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Σκουτέλης(60’ Μπαστάνης), Στρατήγης, Κατσικοκέρης, Μπέρκης(70’ Σούκιας), Πλουσής Β.