Connect with us

7ος Όμιλος

Μοιρασιά στο ντέρμπι ΠΑΟ Ρουφ- Πανιώνιος (1-1)

Published

on

Σε ένα [πολύ δυνατό ματς με όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, ΠΑΟ Ρουφ και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Το αποτέλεσμα αυτό είναι ευνοϊκό για τους γηπεδούχους, που διατηρούν το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ όταν ο Πίσπας σέντραρε και ο Λιούμης από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 15′, αλλά η κεφαλιά του Ψυχογιού πέρασε μόλις άουτ. Στο 38′ το σουτ του Οικονομόπουλου πέρασε μόλις άουτ, και στο 39′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Καλλέργης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Βενάρδος με εξαιρετική κεφαλιά έκανε το 1-1.

Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 47′ το πλασέ του Βενάρδου πέρασε μόλις άουτ, ενώ ο Πανιώνιος είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 58′. Αρχικά το σουτ του Βλάχου σταμάτησε στο δοκάρι, και στη συνέχει το σουτ του Πίσπα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή. Λίγο έλειψε ο Πανιώνιος να πάρει τη νίκη στο τέλος, αλλά το σουτ του Ξυγκόρου στο 85′ πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος (81′ Ζάχι), Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου (36′ λ.τ. Νατσιόπουλος), Νιτσάκης (60′ Στεφάνοβιτς), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Ψυχογιός (81′ Καραλής).

ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ: Καπούταγλης, Βλάχος (77′ Παντίδος), Διονέλλης (51′ Ξυγκόρος), Γκαλίτσιος, Κοντοές, Μπρέγκου, Αργυρίου (77′ Γκίνο), Πίσπας (85′ Δρίτσας), Λιούμης (77′ Κράσι), Γροντής, Μενσά.