Connect with us

7ος Όμιλος

Μουστάκης: “Όλα τα ματς θέλουν προσοχή, γιατί τα λάθη, πλέον, δεν συγχωρούνται”

Published

on

Μέχρι στιγμής ο Αήττητος έδειχνε ότι τα πράγματα ήταν απλά στο γήπεδο αφού κατέκτησε τον τίτλο με τεράστια διαφορά στον 7ο όμιλο.

Πλέον στην… εξίσωση μπαίνουν και άλλοι τρεις πρωταθλητές που θα προσπαθήσουν μέσα από τη μίνι διαδικασία των μπαράζ να κερδίσουν το εισιτήριο της ανόδου και να κάνουν το έργο των “πράσινων” αρκετά πιο δύσκολο.

Την Κυριακή τα ψέματα τελειώνουν αφού η ομάδα της Ανατολικής Αττικής φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιά και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν μέχρι στιγμής με την απόδοση τους στα παιχνίδια που έδωσε ο Αήττητος ήταν ο δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας, Νίκος Μουστάκης. Με σωστές αμυντικές τοποθετήσεις και προσφέροντας αρκετή βοήθεια στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, ο Ναξιώτης άσος θα επιδιώξει να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς της πρεμιέρας.

Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα stoplekto.gr αναφέρθηκε στο ματς με τον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά λέγοντας: Στην πρεμιέρα παίζουμε με έναν ιστορικό σύλλογο που έχει καλό και έμπειρο ρόστερ. Όλα τα παιχνίδια θέλουν υψηλή συγκέντρωση και πολύ προσοχή γιατί όλες είναι αξιόλογες ομάδες με ιστορία. Κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει γι αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι”. 

Ερωτηθείς που πρέπει να εστιάσει ο Αήττητος την προσοχή του, ο πρώην άσος του Αχαρναϊκού δήλωσε: “Είναι παιχνίδια εντελώς διαφορετικά από το πρωτάθλημα Και επειδή όλες οι ομάδες είναι στα ίδια κυβικά πιστεύω ότι η άνοδος θα κριθεί στην τακτική προσέγγιση που θα έχει η κάθε ομάδα και στην θέληση για διάκριση”.

Στη συνέχεια ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Αήττητου ενόψει της πρεμιέρας υποστηρίζοντας: “Aπό μεριά μας θελουμε τον κόσμο δίπλα μας σε αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια να μας δώσει ώθηση κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε με την άνοδο”.