Connect with us

7ος Όμιλος

Μπάσιμο Καραμπάση στον Αιολικό!

Published

on

Πολύ κοντά στην αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του βρίσκεται ο Αιολικός, με τον Γιάννη Καραμπάση να είναι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται, έχοντας προχωρήσει τις συζητήσεις με τον Σταύρο Γριπιώτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SL”.

Ο Καραμπάσης δεν είναι άγνωστος στην ομάδα της Μυτιλήνης, αφού έχει διατελέσει πρόεδρος του Αιολικού τη σεζόν 2007-08, θέση από την οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί λίγους μήνες αργότερα λόγω προσωπικών προβλημάτων. Παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το σύλλογο και πάντα έλεγε στο στενό φιλικό του περιβάλλον πως κάποια μέρα θα επιστρέψει, θεωρώντας ότι έχει αφήσει κάτι στη μέση.

Από τον αγιασμό της σεζόν 2007-08 με πρόεδρο τον Γιάννη Καραμπάση

Την Κυριακή, Καραμπάσης και Γριπιώτης είχαν πολύωρη συζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση στον Αιολικό και ενδεικτικό της διάθεσης των δύο πλευρών για συνεργασία είναι ότι ο Μυτιληνιός επιχειρηματίας αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στη Λέσβο ως την Τετάρτη, προκειμένου να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση, όπως είναι η συγκρότηση της νέας διοίκησης, η δήλωση συμμετοχής της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και η εξεύρεση προπονητή.

Όλα δείχνουν ότι ο Καραμπάσης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αθήνα την τελευταία δεκαετία, κάνει γερό μπάσιμο στα διοικητικά του Αιολικού και άμεσα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.