Connect with us

7ος Όμιλος

Μπέλης η πρώτη ανανέωση στην Καλλιθέα

Published

on

Από τη στιγμή που άφησε τον Ασπρόπυργο για να μετακινηθεί στην Καλλιθέα που γνώρισε πριν από μερικά χρόνια την αποθέωση, αρκετοί ήταν εκείνοι που απόρησαν. Και το έκαναν διότι η ομάδα από τη Δυτική Αττική παρότι είχε μείνει πίσω αρκετά από την Καλαμάτα διεκδίκησε τον τίτλο μέχρι τέλους και δικαιώθηκε.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μπέλης αισθάνεται δικαιωμένος με τη σειρά του αφού ο σύλλογος που μετακινήθηκε κατόρθωσε να πετύχει το δικό του στόχο που είχε να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία.

Παρότι μέχρι την προτελευταία αγωνιστική η Καλλιθέα βρίσκονταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του 7ου ομίλου, ο ικανότατος μεσοεπιθετικός με την ποιότητα του έβγαλε από το βούρκο τους “μπλε” και τους οδήγησε στην παραμονή, αποτελώντας από τους συντελεστές όσον αφορά στην επίτευξη του στόχου.

Με τη σειρά του, ο προπονητής Νίκος Παντέλης μόνο δικαίωση μπορεί να αισθάνεται για την επιλογή του να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με αποτέλεσμα ο ίδιος να εισηγηθεί στην παραμονή του και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε με τα 5 γκολ σε 9 ματς κανείς από την ομάδα δεν θα μπορούσε να έχει παράπονο.

Το επόμενο βήμα ήταν, η διοίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου να έχει επαφή με τον Μπέλλη, με τον ικανότατο άσο με το φαρμακερό σουτ να λέει το “ναι” δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει η Καλλιθέα την αντεπίθεση της, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας για να επιβεβαιωθεί η είδηση.

Ο Μπέλης ξεκίνησε από τον ΑΟ Περιστερίου με τον οποίο μέτρησε στην Γ’ Εθνική 25 συμμετοχές και 13 γκολ, για να μετακινηθεί στην Καλλιθέα όπου από το 2014 μέχρι το 2017 πέτυχε 10 τέρματα. Στη Σπάρτη τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε 14 φορές, ενώ πέρυσι στον Ασπρόπυργο το πρώτο εξάμηνο έβαλε 4 γκολ σε 12 ματς.