Connect with us

4ος Όμιλος

Μπέλλος: Ο Αστέρας δείχνει να βρίσκει ρυθμό

Published

on

Χωρίς τους Σινάνι και Κόκκαλη θα παραταχθεί ο ΑΟ Γλυφάδας στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι αναφέρθηκε με δηλώσεις ο προπονητής του συλλόγου, Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος τόνισε:

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι και αναγκασμένοι για να τα δώσουμε όλα για ακόμη μια φορά αφού δεν μας επιτρέπει η θέση μας να κοιτάμε κάτι άλλο. Ο αντίπαλος δείχνει ότι διαθέτει καλό και σφιχτό σύνολο και μετά την πρόσληψη του Φώτη Θανέλλα, ο Αστέρας Βάρης έχει βρει ρυθμό και παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Εμείς θα κατέβουμε οπωσδήποτε για να πάρουμε κάτι θετικό». Ερωτηθείς για τον αγώνα με την Κηφισιά, ο κ. Μπέλλος πρόσθεσε:

Όσον αφορά το ματς της Κηφισιάς, θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε και το βίντεο του αγώνα δείχνει καθαρά ότι το γκολ της Κηφισιάς είναι και οφσάιντ. Κάποιοι δεν πρέπει να τσαντίζονται εάν τους λένε την αλήθεια. Να αντιμετωπίζουν την αλήθεια κατάματα και τους προτρέπω να ανβάσουν όλο το βίντεο όχι μόνο δυο φάσεις από εμάς. Δεν έχω κάτι προσωπικό με την Κηφισιά άλλωστε είχαμε καλή φιλοξενία και θα την ανταποδώσουμε.