Connect with us

slideshow

Μπαίνουν 30 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Published

on

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, κατά την οποία πάρθηκαν σημαντικότατες αποφάσεις για το μέλλον της Ένωσης και το γήπεδο, αποφασίστηκε να προκηρυχθεί γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ” για ποσό 30 εκατ. ευρώ. Ποσό που θα καλύψει ο Μελισσανίδης, αλλά κυρίως οι φίλοι της ΑΕΚ που συμμετέχουν στη διαδικασία.

 

Μέσω αυτής της διαδικασίας θα μπουν το επόμενο διάστημα τα χρήματα με τα οποία θα συμμετάσχουν στην κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πρώτοι οι “επώνυμοι” και εύποροι, όπως οι Παππάς, Χατζηιωάννου και Δαλακούρας που θα πρέπει να βάλουν στον λογαριασμό σημαντικά ποσά, ωστόσο θα ακολουθήσουν και οι απλοί οπαδοί που ήδη στηρίζουν οικονομικά την προσπάθεια μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

 

Αμέσως μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα τυπωθούν και θα μοιραστούν αναλογικά μετοχές προς τους κατόχους καρτών διαρκείας αλλά και στους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ που θα αναλάβουν το βάρος της χρηματοδότησης.

 

Πέραν του πλάνου χρηματοδότησης και του επενδυτικού σχήματος, ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή ώστε να προχωρήσουν όλες οι τυπικές διαδικασίες. Αυτό που επιθυμεί είναι τα πάντα να είναι έτοιμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση προς τον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος για την αυριανή παρουσίαση προς το δημοτικό συμβούλιο, στην οποία θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply