Connect with us

7ος Όμιλος

Μπαμίχας η επόμενη ανανέωση στον Παλληνιακό

Published

on

Θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα του Παλληνιακού ο Μάριος Μπαμιχας.

Ο 23χρονος επιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της γραμμής κρούσης τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινους» και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής

Τη φανέλα της ομάδας μας και τη νέα σεζόν θα φοράει ο Μάριος Μπαμίχας. Ο 23χρονος πλάγιος επιθετικός, που παίζει με ευχέρεια και στις δύο πτέρυγες και ήρθε στον Παλληνιακό τον Ιανουάριο, έδωσε σήμερα τα χέρια με τη διοίκηση και θα παραμείνει στα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν!
Ο Μπαμίχας έπαιξε σε 9 ματς της Γ’ Εθνικής στον δεύτερο γύρο και σκόραρε ένα γκολ, ενώ είχε πολύ ενεργή συμμετοχή στη δημιουργία παιχνιδιού και μοίρασε αρκετές ασίστ. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παλληνιακό ο Μάριος Μπαμίχας τόνισε: «Σημαντικό ρόλο στο να παραμείνω στον Παλληνιακό έπαιξε ρόλο η σταθερότητα που έχει η διοίκηση της ομάδας. Ξέρουμε όλοι ότι στον χώρο που είμαστε, αυτόν του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μιας και η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική κατηγορία, δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με «μπέσα». Πέρα από αυτό μέτρησε και το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από πέρυσι. Εγώ υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο όπως πέρυσι και εύχομαι να κυλήσει ομαλά η σεζόν».