Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Μπαμ” με Καμμένο η Χαραυγή- Πήρε και Σαλάτα

Published

on

Δύο πολύ σημαντικές προσθήκες πραγματοποίησε η διοίκηση της Χαραυγής. Αίσθηση προκάλεσε η απόκτηση του πολύπειρου τεχνίτη αριστεροπόδαρου μπακ Νίκου Καμμένου, καθώς και τον ταλαντούχο Ανδρέα Σαλάτα.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις:

“Την απόκτηση του Νίκου Καμμένου ανακοίνωσε η Α Ε Χαραυγη Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση που ενισχύει σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομαδας μας Ο 34 χρόνος αριστερός Μπακ διακρίνεται για την άριστη Τεχνικη κατάρτιση καθώς και για την τεράστια εμπειρία του Έχοντας κάνει πρωταθλητισμό με όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνιστικέ Αμφιάλη Α Ε Περάματος Κερατσινι Οδηγητρια Καραβάς Περαμαϊκός Πας Κορίνθου Α Ε Μαύρος Αετός Ολυμπιάδα. Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καμμένο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”

“Η Α Ε Χαραυγη ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σαλάτας γεννηθείς το 2002. Ο 19 χρόνος αμυντικός χάφ που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του ήταν από τους βασικούς συντελεστές πέρσι με την ομάδα του Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα Ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος στην Κ-10 Κ-16 Παναθηναϊκού Κ-17 Κ1-19 Απόλλωνα Σμύρνης και στην Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Σαλάτα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”.

Σαλάτας