Connect with us

slideshow

Μπαράζ μεταγραφών στον Βύζαντα

Κοντά σε πέντε παίκτες

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων, απέκτησε τον Νίκο Καπράνα. Ο 23χρονος μπακ πέρασε με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.Αν και νεαρός στην ηλικία, ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής, έχει πολλές παραστάσεις από Β και Γ Εθνική. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Καρδίτσας (Δ’ Εθνική), επόμενος «σταθμός» του ήταν η Καλαμάτα (Β’ Εθνική), στη συνέχεια μετακόμισε στο Αιγάλεω (Γ’ Εθνική), από κει στην Αναγέννηση Σερρών ( Γ’ Εθνική), μετά στην Αναγέννηση Καρδίτσας (Β’ Εθνική), Ιωνικό (Β’ Εθνική) και πέρσι αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική στον Α.Ο Καρδίτσας.

***

Στο μεταξύ, οι Κοκκόλης (ακραίος χαφ από Αχαρναϊκό), Πιτσάκος (μεσοεπιθετικός από Κόρινθο), Καϊμακαμούδης (επιθετικός από Ηλυσιακό, έρχεται ως δανεικός από Ατρόμητο) και Ζούμας (μέσος από Αχαρναϊκό) έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους “κιτρινόμαυρους”!

***

Από την άλλη, το τεχνικό τιμ του Βύζαντα εκτός από γυμναστή και εργοφυσιολόγο που θα είναι ο Δημήτρης Στεργιόπουλος, θα έχει ως βοηθό προπονητή του Παναγιώτη Τζαναβάρα, τον γυμναστή Γιώργο Κουδούνη, τον οποίο ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει από το πέρασμα του σε Ρόδο και Κόρινθο. Από κει και πέρα, αυτό που ψάχνουν οι άνθρωποι του μεγαρίτικου συλλόγου είναι έναν προπονητή τερματοφυλάκων και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΝ.ΤΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply