Connect with us

Γ Εθνική

Μπαράζ πρωταθλητών Γ’ Εθνικής: Προτελευταία στροφή, όλα τα σενάρια…

Published

on

Με την διεξαγωγή της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζονται αύριο οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στην Super League 2.

Από την περασμένη αγωνιστική η Παναχαϊκή έχει εξασφαλίσει την άνοδο της, ενώ ουσιαστικά 4 ομάδες διεκδικούν τις άλλες 3 θέσεις. Ο Μακεδονικός έχει ρεπό, ενώ η Παναχαϊκή υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ που ψάχνει το τρίποντο έτσι ώστε να θέλει μόνο ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική.

Η Ηλιούπολη υποδέχεται την Προοδευτική, έχοντας μόνο μαθηματικές ελπίδες, αφού θέλει δύο νίκες με μεγάλο σκορ, και ταυτόχρονα συνδυασμό αποτελεσμάτων και σκορ. Αντίθετα, η Προοδευτική με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την άνοδο της, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με ισοπαλία αν ταυτόχρονα δεν νικήσει το Ρουφ.

Τέλος, ο Αγροτικός Αστέρας θα παίξει εκτός έδρας με τον αδιάφορο βαθμολογικά Ηρακλή Λάρισας, στο τελευταίο παιχνίδι του αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Με νίκη παίρνει την άνοδο, όπως και με ισοπαλία αν δεν νικήσει το Ρουφ. Σε περίπτωση ήττας, πιθανότατα θα μείνει εκτός νυμφώνος…

Υπάρχει και το σενάριο που θέλει να τελειώνουν όλα αύριο. Αυτό θα συμβεί αν ηττηθεί ο Αγροτικός Αστέρας στη Λάρισα, νικήσει το Ρουφ στην Πάτρα και δεν χάσει η Προοδευτική στην Ηλιούπολη…

Συνοπτικά το πρόγραμμα, με όλα τα ματς να αρχίζουν στις 17:30…

Παναχαϊκή- ΠΑΟ Ρουφ

Ηλιούπολη- Προοδευτική

Ηρακλής Λάρισας- Αγροτικός Αστέρας

ΡΕΠΟ Μακεδονικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

12 β: Παναχαϊκή

8 β: Μακεδονικός

7 β: Προοδευτική, Αγροτικός Αστέρας

6 β: ΠΑΟ Ρουφ

1 β: Ηλιούπολη, Αγροτικός Αστέρας

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ (Τελευταία)

Ηλιούπολη- Ηρακλής Λάρισας

ΠΑΟ Ρουφ- Μακεδονικός

Προοδευτική- Παναχαϊκή

ΡΕΠΟ Αγροτικός Αστέρας