Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Σεβαστή η Απόφαση των Σωματείων μας – Καλή Επιτυχία στην Νέα Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π.

Published

on

Δήλωση του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΣΠ κ.Στέλιου Μπρατσόλη

Στην Εκλογοαπολογιστικ;h Συνέλευση της 17/6/13 της Ένωσης μας , και με απόλυτα Δημοκρατικές Διαδικασίες , οι εκλέκτορες των Σωματείων Άκουσαν , Μίλησαν , Έκριναν και Αποφάσισαν .

*Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για την συμβολή τους – στην όλη διαδικασία διεξαγωγήs της Γ.Σ. – γεγονός που προσέθεσε Επιπλέον Κύρος στο Παμπειραικό μαs Ποδόσφαιρο.

* Οι Εκλέκτορες των Σωματείων – με συντριπτική Πλειοψηφία απέρριψαν την Διοικητική Εκλογική πρόταση Της ‘ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ‘ καταψηφίζοντας και τον Διοικητικό Απολογισμό της Διοίκησηs μαs ,της περιόδου 2012-13.

ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ! ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ .

* ΕΚΕΙΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ .

* Συγχαίρω ! Την ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Π., τον Νέο Πρόεδρο της Ένωσης Κύριο Γιώργο Ανατολάκη , όλους τους Εκλεγέντες ,τον Συνδυασμό ‘ Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς ‘ που έχει πλέον όλη την ευθύνη Διοίκησης της Ένωσης μας και Εύχομαι σε όλους , από ΚΑΡΔΙΑΣ ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

*Είμαι Ιδιαίτερα Περήφανος που τα Σωματεία μας μου έδωσαν το δικαίωμα , να είμαι και Πρόεδρος της ιστορικής μας Ένωσης για την τετραετία 2009-2013.

*Ευχαριστώ ! Τα σωματεία που με (αs) τίμησαν ,όλους τους Συνάδελφους μου στο απερχόμενο ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ,ως και όλους τους συμμετέχοντες στον συνδυασμό μας ,που δώσαμε μαζί και συσπειρωμένοι την Εκλογική Μάχη ,Καταθέτοντας στο Ποδοσφαιρικό Πειραιά Την Διοικητική Φιλοσοφία μας .

* Με Ηρεμία , Νηφαλιότητα και Ευθύνη θα ενημερώσουμε άμεσα τον Ποδοσφαιρικό Πειραιά για τιs αυριανέs Αποφάσεις μας .

 

Στέλιος Μπρατσόλης

 

Απερχόμενος Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Π.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply