Connect with us

slideshow

Μπρατσόλης: Τα Βήματα Προόδου και οι κατακτήσεις της Ένωση μας έγιναν από τα Σωματεία και την δουλειά ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση του Γιώργου Ανατολάκη έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Πειραιά κ. Στέλιος Μπρατσόλης. Αναλυτικά αναφέρει:

Κύριε Ανατολάκη , καλό είναι να διεκδικήτε την πρώτη αυριανή ..ευθύνη της Ιστορικής μας Ένωσης , Αλλά Καλύτερα θα ήταν πρώτα απ’ όλα… να Γνωρίζατε. ..

* Σημειολογικά δε , μόνο σας θυμίζω ότι στην σύσκεψη της 1/3/12 -για το Σύνολο των αιτημάτων και Διεκδικήσεων του Ποδοσφαιρικού Πειραιά – παρουσία όλων των τότε συμμετεχόντων ( βουλευτές ,Τοπική , Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση) και με την ιδιότητα σας ως Βουλευτής Του ΛΑΟΣ – αποχωρήσατε Πρώτος .., δηλώνοντας μας :.. Ότι δεν πρόκειται να γίνει Τίποτα ..

* Αλήθεια τι Λέτε , Πάλι σήμερα ? ‘ που όπως δηλώσατε αφήσατε τον Κομματικό σας Μανδύα στην άκρη ‘ που καλείται το Παμπειραικό Ποδόσφαιρο να παλέψει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ – για να μην ΠΩΛΗΘΕΙ ? το Γηπεδο του ΣΕΦ , μετά την χθεσινή δημοσιευμένη απόφαση / ΦΕΚ του ΤΑΙΠΕΔ – που αφήνει κατά τα διαφαινόμενα και Νομικά Ερμηνευόμενα Ανοικτό αυτό Το Ενδεχόμενο ?

*ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ? με αυτό το Ενδεχόμενο ? Θα ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΤΕ Με αυτό τον Πιθανότερο σχεδιασμό και θα ΠΑΛΕΨΕΤΕ στο Πλάι των Σωματείων για να αποτραπεί αυτή η Εξέλιξη ?

* ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ..

* Όσον Αφορά για την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΠΑΜΠΕΙΡΑΙΚΟΥ Ποδοσφαίρου που Νοιάζεστε και για την οποία Πασχίζω Μαζί με όλους , Όλους τους ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μου -δουλεύοντας Καθημερινά , Αγόγγυστα , Ανιδιοτελώς – σας Γνωρίζω κ. Ανατολάκη ότι δεν δημιουργείται με δηλώσεις του συντονιστικου επιτελείου σας : ‘ περί Μετανοίας μας , μπας και εξιλεωθούμε..’

* Τα Σωματεία μας Γνωρίζουν ΚΑΛΑ ότι οι σχεδόν 10.000 αγώνες ,της τελευταίας μόνο τετραετίας όλων των διοργανώσεων μας , τα βήματα ΠΡΟΟΔΟΥ , οι μικρές και μεγαλύτερες Κατακτήσεις μας , Έγιναν και Θα Συνεχιστούν με όραμα αυτή την Ποδοσφαιρική Φιλοσοφία που Προσέθεσε Κύρος , ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Πανελλαδικά στην Ένωση μας .

* ΔΙΚΑΙΩΜΑΣ ΣΑΣ να δηλώνετε κ. Ανατολάκη ότι εσείς Μαζί Με τον Συνεργάτη σας κ. Γιάννη Σπάθα και τους άλλους Συμμετέχοντες στο επιτελείο σας ‘ Θέλετε με Σεμνότητα Καθαρότητα και Διαφάνεια ‘ να ‘ Κάνετε Πολλά ‘ .

* Δεν έχω Δικαίωμα , να αμφισβητήσω τις Προθέσεις σας , τις Εξαγγελίες σας , και τις Ικανότητες σας.

* Αυτό το οποίο επιπλέον σας σημειώνω κ. Ανατολάκη είναι ότι η Πρόσφατη και μόνο – ενασχόληση σαs με τον Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Του Πειραιά – Δεν σαs Νομιμοποιεί να ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ – Ανθρώπους , και τους Συνεργάτες τους , χαρακτηρίζοντας την Διοικητική Πορεία τους , ‘ ως Διοίκηση του Ενός ‘ ..

* Αυτό και ΜΟΝΟ δείχνει την Διοικητική Κουλτούρα σας και την Απόσταση σας από την Πραγματικότητα ..

* Τα Σωματεία μας Γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ – και έχουν την Ικανότητα να κρίνουν να Συγκρίνουν και να Επιλέξουν .

*Είχα , Έχω και Θα Συνεχίσω να έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στην ΚΡΙΣΗ τους .

 

 Στέλιος Μπρατσολης

προεδρος Ε.Π.Σ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply