Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μόνος στην κορυφή ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου

Published

on

Μόνος στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου. Οι γηπεδούχοι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ωστόσο δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση των Λαυριωτών οι οποίοι για δεύτερο συνεχόμενο ματς γνώρισαν την ήττα. Στο 15′ ο Κώστας Τσεβάς έγραψε το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 31′ ο Μινάι με φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα από το Μπογιάτι έφτασε κοντά στο 2-1 στο 38-, όμως  η προσπάθεια του Τσέλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Γαρόζη.

Στην επανάληψη παρότι οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, ο Κώτας Τσεβάς ήταν εκείνος που στο 86′ με ωραία ενέργεια χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφανου διαμορφώνοντας το τελικό 2-1

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος Α., Καραθανάσης Α., Μητάρης Η.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ: Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σεβδαλής (46′ Γιουβανέλης), Αρκουμάνης, Μπερμπάντης, Ρόμπολας, Κατσούγκρης (70′ Παναγιώτης Ντεντόπουλος), Τσιούμας,Τσέλα, Κώστας Τσεβάς (80′ Σουσούνης), Χρήστος Τσεβάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Βασιλείου, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης, Κορώνης (52′ Μπουτσάι), Μινάι (80′ Παπαγεωργίου), Σιδερής, Λυσσέας (62′ Ζουμάς), Σπιροπάλι.