Connect with us

7ος Όμιλος

Νέα επένδυση με Αρίδα ο Παλληνιακός

Published

on

Ένα ακόμη ταλέντο από τα τμήματα υποδομής μας πήρε το «εισιτήριο» για την ανδρική ομάδα του Παλληνιακού, μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή μας σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των ακαδημιών. Ο λόγος για τον Χρήστο Αρίδα, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Αρίδας είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και επιθετικός και ανήκει τα τελευταία τρία χρόνια στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ο νεαρός άσος ξεχώρισε με τη δουλειά και το πείσμα του και έγινε ο τέταρτος παίκτης μας για φέτος που θα στελεχώσει την ανδρική μας ομάδα από τις ακαδημίες.
Με αφορμή την προώθησή του στο ανδρικό τμήμα ο Χρήστος Αρίδας τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Παλληνιακού που μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια μου έχει προσφέρει εμπειρία, γνώση και χαρούμενες στιγμές. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες».
Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην ανδρική ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!