Connect with us

stoplekto

Νέα εποχή στον Αστέρα Άνω Λιοσίων- Πρόεδρος ο Αργύρης Φλεβαράκης

Published

on

Με πίστη για μια καλύτερη χρόνια, ο Αστέρας Άνω Λιοσίων ανανεώθηκε σε όλους τους τομείς και αναμένεται να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

Νέος Πρόεδρος στο σύλλογο ανέλαβε ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος Αργύρης Φελαβαράκης, ενώ στο ΔΣ εισήλθαν και νέα μέλη που θα βοηθήσουν αυτή τη νέα προσπάθεια. Στην τεχνική ηγεσία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο εργατικός προπονητής Γιώργος Θηβαίος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο:

“Με επικεφαλή και Πρόεδρο τον Αργύρη Φλεβαράκη, και δεκαμελή διοίκηση, παλιών και νέων παραγόντων, θα προσχωρήσει ο Αστέρας Άνω Λιοσίων για φέτος. Στη θέση του προπονητή για ακόμα μια χρονιά, θα παραμείνει ο Γιώργος Θηβαίος.

Η διοίκηση  σου εύχεται καλή επιτυχία Γιώργαρε.

Πολλές μεταγραφικές κινήσεις γίνονται και θα ανακοινωθούν όλες μαζί εώς 5 Σπετεμβρίου. Ο Αστέρας εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία σε όλους του ποδοσφαιριστές και παράγοντες”.

Η προετοιμασία του συλλόγου έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες. Από το περσινό ρόστερ αποτελούν παρελθόν οι Τσολακίδης και Ντέντε, που πήγαν σε άλλες ομάδες, ενώ μετά από προσπάθειες του Προέδρου Αργύρης Φλεαβαράκη, μεταπείστηκαν να συνεχίσουν για ακόμα μια χρονιά οι Φάνης Θηβαίος και Κώστας Φορτούνης.