Connect with us

4ος Όμιλος

Νέα Ιωνία:Νίκη με 2-0 στο φιλικό με ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Την πρώτη εντός έδρας νίκη στις φιλικές αναμετρήσεις του καλοκαιριού εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου πέτυχε ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας που επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Α.Ο. Περιστερίου. Οι Ιωνιώτες παρατάχθηκαν στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας τους με αρκετά στελέχη που αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής καταφέρνοντας στο πρώτο μέρος παρά την σθεναρή αντίσταση που συνάντησαν από τους Περιστεριώτες να πετύχουν δύο γκολ που τους έδωσαν και τη νίκη.

Το πρώτο από αυτά ήρθε στο 20΄ όταν ο νεαποκτηθέντας για τους κυανοκίτρινους Αλέξανδρος Καραχάλιος κινήθηκε με όμορφο τρόπο έξω από την περιοχή και με έξυπνο δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία του τέρματος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0. Εξι λεπτά αργότερα ο αδελφός του Παναγιώτης που απασχολούσε σε κάθε φάση δύο και τρεις αντιπάλους είδε τον Χλωρό να κινείτε κάθετα και την κατάλληλη στιγμή με γλυκιά πάσα του έδωσε την μπάλα με τον έμπειρο σκόρερ με πλασέ πάνω στην κίνηση να γράφει το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ο προπονητής των Ιωνιωτών Γιώργος Τσαμόπουλος αλλά και ο ομόλογός του Α.Ο. Περιστερίου Σάκης Σάσαλος έκαναν πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους αλλά δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Η πιο χαρακτηριστική ήταν στο 56΄ όταν ο Σάντριας βρέθηκε πλάγια πέντε μέτρα από τον γκολκήπερ με την μπάλα όμως να βρίσκεται ψηλά και στο πλασέ που πρόλαβε να κάνει να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον πορτιέρο του σωματείου του Περιστερίου που την έστειλε πάνω από τα δοκάρια παραχωρώντας κόρνερ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τους γηπεδούχους ήταν οι: Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Τύρπος, Νταϊφώτης, Τερλελής, Σπαγής, Ρόππας, Καραχάλιος Αλέξ., Πετούσης, Καραχάλιος Παν., Χλωρός, Νησαριώτης, Καπουταγλής, Καλογεράκος, Σάντριας, Ενίας, Γκοργκόλης, Αποστολόπουλος, Γεωργόπουλος, Γκοργκόλης, Σεμπέκος, Βογατσάς, Σινάνι Σεμπέκος. Για τον Α.Ο. Περιστερίου πήραν μέρος στο παιχνίδι οι: Μπερτσάς, Πλέστης, Χρόνης, Βασίλογλου, Χέλμης, Θανόπουλος, Ηλιάδης, Λαγκόζης, Πρίγκουρης, Κολλιός, Μπεθάνης, Τζωρτζάτος, Παπαναστασίου, Αργυρός, Φανουργιάκης, Πρίφτης, Κουλουκτζής, Λαγκαδινός, Τσεπάς. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Λιάπης, Ραδίσης, Ψαλίδας.

Το Σάββατο αγώνας του Α.Ο. Νέας Ιωνίας στο Κιβέρι κόντρα στον Ερμή και εκδρομή των Ιωνιωτών στην πόλη της Αργολίδας

Το Σάββατο 30 του μήνα ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας δίνει το πέμπτο φιλικό του παιχνίδι στο Κιβέρι της Αργολίδας κόντρα στον τοπικό Ερμή που ανέβηκε στο πρωτάθλημα που τελείωσε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία κερδίζοντας στα μπαράζ ανόδου εκτός έδρας την δυνατή Α.Ε. Σπάρτης. Πριν μία εβδομάδα θύμα των γηπεδούχων ήταν ο Πανελευσινιακός που γνώρισε την ήττα με 2-1 ενώ οι Ιωνιώτες που είναι αήττητοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα διατηρήσει ψηλά το ηθικό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Με πρωτοβουλία των ιθυνόντων της διοίκησης για τον αγώνα αυτό διοργανώνεται εκδρομή με κόστος 20 ευρώ που περιλαμβάνει την μετακίνηση και το εισιτήριο του παιχνιδιού. Πληροφορίες στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας στα γραφεία του συλλόγου από τις 5 ως τις 9 το βράδυ

Γράφει ο Μ.Μαρνάς

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply