Connect with us

slideshow

Νέα ϊωνία – Ηλυσιακός 0-2

Published

on

Η εκπληκτική πορεία του Ηλυσιακού δεν σταμάτησε ούτε στη Νέα Ιωνία, καθώς ο σύλλογος του Ζωγράφου ξεπέρασε και το εμπόδιο της ομώνυμης ομάδας (0-2). Με αυτό το «τρίποντο» το ιστορικό σωματείο έμεινε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητο έχοντας στον πάγκο του, τον Δημήτρη Παπασπύρου. Μόλις στο 6′ ο Μασούρας με σουτ «πάγωσε» το γήπεδο, δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Σάκη Σάσσαλου στη συνέχεια προσπάθησαν για την ισοφάριση όμως ο Σαγανάς στο 20′ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μαχαίρα, ενώ ο έμπειρος επιθετικός είδε το σουτ που επιχείρησε στο 79′ να έχει την ίδια κατάληξη. Λίγο αργότερα (82′) επαληθεύτηκε ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου καθώς ο Τζώρτζης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα ο Σαγανάς είχε και τρίτο (!)δοκάρι με κεφαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 64′ ο Νταϊφώτης αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι ο κεντρικός αμυντικός των «κυανοκίτρινων» έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Διαιτητής ήταν ο Καρυοφύλλης (Πειραιά)

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σάκης Σάσσαλος): Ραχιώτης, Χρόνης (46′ Παυλίδης), Ρόππας, Μπιρμπίλι, Νταϊφώτης (64′ λ. τ. Κουτρομάνος), Καραγιάννης, Γεωργόπουλος, Καραμέρης, Νησαριώτης, Όγκμποε, Σαγανάς.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μαχαίρας, Μητσόπουλος, Φίπε, Καραπιπέρης, Ξένος, Αμανατίδης, Μασούρας, Σίσκο, Παππάς, Κολοβός (70′ Ιωσήπου), Κωνσταντίνου (57′ Τζώρτζης).

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply