Connect with us

slideshow

Νίκησε χωρίς να εντυπωσιάσει..3-1 ο Πανελευσινιακός

Published

on

Μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Άτταλο Ν. Περάμου που για πολλούς ίσως και να κρίνει τον πρωταθλητή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ ο Πανελευσινιακός επικράτησε  του Απόλλωνα Ποντίων στο Δημοτικό Στάδιο Γ.Ρουμελιώτης με 3-1 πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση και πετυχαίνοντας 3 τέρματα στο πρώτο μισό του αγώνα καθώς στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τον ρυθμό και θα έλεγε κανείς ότι ήδη οι ποδοσφαιριστές του είχαν το μυαλό στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής.

Μόλις στο 11’ ο Παπαευθιμίου από κοντά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Στο 27’ ο Ράεντ από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει των Στεφανίδη μετά από γύρισμα του Τούση στην περιοχή.

Ένα λεπτό αργότερα στο 28’ ο Αμπαζίδης από κοντά μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων ισοφάρισε για τους Πόντιους.

Στο 30’ ο Ράεντ και πάλι γίνεται πρωταγωνιστής μιας ακόμα ευκαιρίας για την ομάδα του Γιάννη Ρόκα όταν από πλάγια θέση μέσα από την μικρή περιοχή πλασάρει στην κενή εστία, ο Μπαϊράμοβ αποκρούει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και από εκεί ξανά στον Ράεντ, που πλασάρει άουτ χάνοντας την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ. Ότι δεν πέτυχε στην προηγούμενη φάση το πραγματοποίησε ένα λεπτό αργότερα στο 31’ όταν έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας αυτή την φορά την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανίδη και κάνοντας το 2-1 για την ομάδα της Ελευσίνας.

Στο 40’ ο Ανδρεάδης μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ, και στο 44’ ο Ράεντ με σουτ κάνει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο 67’ ο Καγκελίδης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Καλός ο ρέφερι Σταθόπουλος με βοηθούς τους Καπρέτσο και Μπουντζουκίδη.

Πανελευσινιακός: Τσουκαλάς(λ.τρ.79’ Νικολάκης), Μπαγδάτογλου, Οικονομόπουλος, Καριαβούλας, Μακρίδης, Νάκας(46’ Αποστολάτος), Ευαγγέλου(46’ Τζαφεράκος), Τούσης , Παπαευθυμίου , Ανδρεάδης, Ράεντ

Aπόλλων Ποντίων: Στεφανίδης, Μουτσόπουλος(73’ Καπίδης), Τεπετίδης Κ.,Ελευθεριάδης, , Μπαϊράμοβ, Τεπετίδης Χ, Αμπαζίδης, Καγκελίδης, Σεμερτζίδης ,Σκεντέρι, Παπαδόπουλος

X.Nτάρδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply