Connect with us

slideshow

“Νίκη” έκπληξη στο Κύπελλο Πειραιά

Πρόκριση θρίαμβος επί της Ολυμπιάδας με 4-1

Published

on

Μια Νίκη Ρέντη βγαλμένη από τα παλιά με όπλο της την εμπειρία πήρε μεγάλη νίκη πρόκριση στους “4” του θεσμού, αποκλείοντας την ισχυρή Ολυμπιάδα με το θριαμβευτικό σκορ 4-1 και φλερτάρει με την κατάκτηση του τροπαίου όπως είχε κάνει το 1983.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας αρκετούς πιτσιρικάδες στην σύνθεσή τους «φλυαρούσαν» περισσότερο με την μπάλα παρά απειλούσαν. Οι Ρεντιώτες προηγήθηκαν στο 18’ με τον Μακρή μετά από όμορφη ενέργεια του Κόντου. Η ολυμπιάδα δεν άργησε να “απαντήσει” και ισοφάρισε στο 27’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καμμένου. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ με τέρμα του Κόντου(41’).

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Βουτσινά πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Έτσι, η Νίκη βρήκε την ευκαιρία στο τέλος να βρει ανοιχτό γήπεδο και να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με τα γκολ των Α. Τσιρογιάννη(90’ από 35 μέτρα) και Κόντου(93’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Ορφανός.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Ντόντι, Κατσίκης, Χατζηγεωργίου, Τσιρογιάννης Β., Πήλιουρης, Μακρής(61’ λ.τρ. Νεοφώτιστος), Κόντος, Τσιρογιάννης Α., Χουτζιούμης(74’ Φράγκος), Δασκαλάκης, Φακίνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μανέκας, Παντελίδης, Ζωγράφος(35’ Γρηγοράκος), Πούλης(29’ Γκιάτης), Γιαννούκαρης, Βασίλι, Γκικουρίας(60’ Σαραντάκος), Λιόσης, Μαρούδης, Πέρρος, Καμμένος.

 Ρεπορτάζ: Φώτης Περιφάνης

 

 


Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply