Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη για Ηλυσιακό-Φωνές ο Άλιμος

Published

on

Συνεχή βελτίωση παρουσιάζει ο Ηλυσιακός ο οποίος κατάφερε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-0 του ΑΟΤ Αλίμου που παρέμεινε ουραγός δίχως να έχει συγκεντρώσει βαθμό ακόμη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Η ομάδα από του Ζωγράφου με τέρμα που πέτυχε ο Θανόπουλος στο 27′ μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα, Αμουτζάκη κατάφερε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια αφού δημιούργησαν τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα ενώ έχουν παράπονα για τη φάση που έλαβε χώρα στο 78′. Συγκεκριμένα, ο Καζαντζής σκόραρε μετά τη σέντρα του Σάμιου όμως ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Η απόφαση αυτή εξόργισε τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων οι οποίοι θεωρούν ότι κακώς δεν μέτρησε το τέρμα, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν με παίκτη λιγότερο το ματς στις καθυστερήσεις (90+3) λόγω αποβολής του Σαμπανάι με δεύτερη κιτρινη ενώ στο 81′ ο Φούντας είχε δοκάρι για τον Ηλυσιακό σε εκτέλεση φάουλ

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των φιλοξενούμενων, άγνωστοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο του ΑΟΤ Αλίμου ρίχνοντας αντικείμενα που είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματίες.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κουρεπίνης, Σίσκος, Φούντας, Συριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Φλέγγας, Γκουτσούλας (70′ Σαμπανάι), Ξαγοράρης (88′ Χατζηγιαννάκος), Θανόπουλος, Πουλάκος (58′ Μέξης)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας) Αμουτζάκης, Κόπελας, Γωργάκης, Καραγιάννης, Αφράτης, Κατσαδούρος (77′ Νικολάου), Σαμιώτης, Πετούσης (59′ Παυλίδης), Σάμιος, Χρήστου (59′ Μανωλιάς), Καζαντζής.